≡ Meniu

Vortex VAI-A12FJ, aparat de aer condiționat accesibil și bun

Acest aparat de aer condiționat numit Vortex VAI-A12FJ pare a fi o alegere bună deoarece costă destul de puțin în comparație cu multe alte modele. E așa pentru că nu oferă multe funcții speciale, ci doar cele standard. O altă diferență ar fi brandul, adică nu toți producătorii oferă variante ieftine și doar mai scumpe și performante. Dintre funcțiile sale speciale, ei voi enumera pe cele patru care cred că vă vor fi de folos: Clean, Feeling, Strong (încăzire/răcire rapidă) și Fungusproof (dezumidificare și anti-mucegai).

Acest brand oferă variante diverse pentru buzunarul oricui, iar pentru încăperi mai mari, puteți opta pentru două astfel de aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex VAI-A12FJ, aparat de aer condiționat accesibil și bun

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune, adică are o capacitate de răcire de 12000 BTU, clasa de eficiență energetică e A++, un ecran LCD. Puterea de încălzire e mai redusă dar nu cu mult, iar consumul e mai mare la încălzire (dacă nu știați așa e la mai toate). Observ că spre deosebire de alte modele, acesta are kitul de instalare inclus.

Am observat că mai nou aparatele acestea au primit anumiți coeficienți în funcție de performanțele sale. Ei bine, trebuie luate în considerare la o eventuală achiziție, însă nu am văzut diferența majore între modele. Ca și funcții, aparatul de sus prezintă următoarele: încălzire, auto restart, dezumidificare, timer, mod sleep/night (nivel de zgomot redus, pentru a nu deranja) și autocurățare (e ceva mai specială). Telecomanda inclusă e destul de simplă adică lângă fiecare buton e menționat funcția sa. Pentru cei care nu au mai avut un așa aparat, le recomand să citească manualul de instrucțiuni.

Plusuri: are un raport preț/performanțe decent, consum redus de energie, arată bine, e ușor de folosit și e eficient.
Minusuri: nu prea sunt.

Vortex VAI-A12FJ poate fi de folos dacă aveți o locuință mai puțin izolată și vreți o temperatură constantă indiferent de anotimp. E inclusă unitatea externă și pentru a instala aparatul e nevoie de o firmă autorizată pentru a evita neplăceri. Designul modelului de sus e destul de plăcut iar combinația de negru cu alb e bine aleasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu