≡ Meniu

Vortex VAI-A18ASWM, model cu kit instalare inclus

Vortex VAI-A18ASWM este un aparat de aer condiționat ieftin adresat celora care vor să aibă o vară plăcută și să economisească bani. Acest lucru e valabil deoarece are kit de instalare inclus și clasa A++ de eficiență energetică.
Dacă nu cunoașteți mare lucru despre acest brand atunci trebuie spus că e unul românesc. Mai exact vinde diferite produse sub brand propriu. Aparatul acesta AC are și compresor integrat de la Sanyo care-i un brand japonez (știm cu toții că produsele din Japonia sunt de calitate superioară).

Nici nu aș putea spune că e un aparat care costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar e eficient, ci unul care e ușor de folosit inclusiv de către bătrâni. Eu aș recomanda să luați și un talon de instalare precum acestea deoarece instalarea nu o puteți face dvs ori un prieten, ci doar persoanele autorizate.

Vortex VAI-A18ASWM, model cu kit instalare inclus

Pe partea de specificații se evidențiază prin faptul că are capacitatea de 18000 Btu care-i una destul de mare, capacitate valabilă pentru încălzire, dar și răcire.
Aparatul este unul cu o eficiență energetică crescută, lucru dovedit prin clasa A++ de eficiență la răcire și A+ de eficiență la încălzire.
Venind cu kit de instalare inclus înseamnă că în mod normal o să plătiți mai puțin pe instalare, dar asta depinde de mai mulți factori.

Pro achiziția acestui model ar fi prezența inverterului, că are filtru bio, că vine cu accesorii (telecomandă și kit de instalare inclus), garanția îndelungată și că e eficient din toate punctele de vedere.
Din păcate nu știu să aibă mod de noapte. Alte lucruri contra nu are.

Aparatul acesta e unul recomandat încăperilor undeva până la 40 m3 și o să-ți facă verile mai plăcute. Poate fi utilizat chiar și pe timp de iarnă pentru încălzirea aerului deoarece are această funcție.
Nu aș putea spune că deranjează vizual ori cu zgomotul său deoarece unitatea interioară e una care are un nivel de zgomot de 57 decibeli. Evident că nivelul de zgomot depinde și de ce treaptă alegeți, iar pentru unitatea exterioară e ceva mai mare, nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu