≡ Meniu

Vortex VAP-A09A1D, aer condiționat portabil

Pentru cei interesați de un AC portabil/mobil recomand modelul Vortex VAP-A09A1D. Avantajele sale nu sunt legate doar de portabilitate, ci și de prețul și capacitatea de răcire mare (9000 btu). Normal că poate fi utilizat și pentru încălzire în aceeași măsură deoarece și pe această parte are tot 9000 btu.
Cred că e numai bun pentru persoanele care vor o soluție eficientă de răcire, dar nu vor să facă deranj prin casă. Știm cu toții că la modelele normale trebuie găuriți pereții, plus intervin alte costuri.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă vrei ceva cu o capacitate mai mare atunci te poți orienta înspre Vortex VAP-A12A1D care are 12000 btu.
Puteți vedea mai bine cum arată acest aparat din imaginea atașată, iar dacă aveți întrebări de comandare atunci trebuie spus că vine la pachet și cu o telecomandă.

Vortex VAP-A09A1D, aer condiționat portabil

Modelul acesta de la Vortex vine cu 9000 btu pe partea de răcire, dar și încălzire. Clasele sunt A la ambele capitole, iar dacă vă interesează detalii legate de filtru atunci ar trebui să precizez că e vorba despre un filtru de praf… deci nimic complicat.

Plusurile acestui model ar fi prețul foarte mic, că nu e nevoie de instalare (aici economisiți alți bani), că e mult mai mic în comparație cu un model convențional și că are un consum mic de curent.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut o capacitate mai mare, dar e bine și așa.

De final pot spune că acest aparat de aer condiționat e perfect pentru birouri mici ori camere unde ar fi greu de spart pereții pentru a instala un AC convențional.
Dacă aveți o oarecare reținere în a cumpăra acest model atunci ar trebui să vă spun că vine de la un brand de încredere, brandul Vortex fiind unul românesc cu o istorie de foarte mulți ani. Iar, garanția aparatului acesta e de 2 ani.
Dacă vreți să-l luați dintr-un magazin fizic atunci cel mai bine ar fi să faceți și o rezervare online a produsului deoarece în această perioadă aparate precum acesta trec precum pâinea caldă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu