≡ Meniu

Vortex VAP-A12A1D, aparat de aer condiționat portabil

Acest aparat de aer condiționat Vortex VAP-A12A1D e perfect pentru cei care lucrează ori sunt la școală și stau în chirie. Spun asta deoarece nu necesită instalare, nu are unitate externă, însă își face bine treaba. Cu siguranță, nu poate fi comparat cu un model clasic dar în pare pare să fie cam la fel de util. Dacă vreți ceva similar pentru acasă, îl puteți lua pe acesta deoarece are o capacitate de răcire bună – 12000 BTU, consumă corespunzător – clasa A și nu ocupă mul spațiu. Puteți să-l mutați din sufragerie în hol sau de la parte la mansardă. Ca și minusuri, nu poate elimina la fel de bine mirosul sau fumul precum unul cu unitate externă, dar cred că știți asta deja.

Poate fi o soluție dacă nu aveți un brand favorit, dar trebuie să știți că există producători care oferă modele similare, dar nu toate sunt la fel de accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex VAP-A12A1D, aparat de aer condiționat portabil

După cum am precizat mai sus, capacitatea sa e de 12000 BTU care e valabilă pentru 1 oră și similară și la încălzire. deci e bun pentru suprafețe de circa 13-27 m3. Consumul de energie e bun deoarece a primit clasele A atât la răcire cât și la încălzire. E dotat cu filtru Praf,
funcții destule (răcire, încălzire, dezumidificate), dar are și funcții speciale (încălzire cu pompa de căldură, compresor rotativ).

Dezumidificarea se face bine – 1.2 litri/oră, iar în ceea ce privește nivelul de zgomot, depinde și de treapta/funcția aleasă. Poate că nu oferă chiar așa de multe funcții precum alte aparate, dar e bine și așa pentru dimensiunile sale.

Plusuri: portabilitatea, ușor de folosit, poate fi folosit și pentru încălzire, destule funcții și opțiuni.
Minusuri: puțin cam zgomotos – 50 dB.

Vortex VAP-A12A1D e o alegere compactă și ieftină și aici nu mă refer doar la prețul de achiziție, ci și la faptul că nu mai trebuie să plătiți instalarea sa și nici nu mai trebuie să sacrificați spațiu pentru instalare. Poate că e cam scump ori nu e suficient de performant, motiv pentru care puteți verifica întreaga serie de aparate de la acest brand și cu siguranță veți găsi ceea ce căutați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu