Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 32HD279S, televizor 81 cm cu Wi-Fi

Wellington 32HD279S e un televizor foarte bun dotat cu soft Opera TV Store ceea ce îl face o alternativă foarte bună la televizoarele cu Android întrucât vine cu browser, Netflix, Facebook, Youtube și multe alte aplicații.
Conectarea la net a acestui TV se poate face cu sau fără fir, și eu recomand să-l conectați cu wireless deoarece așa scăpați de cabluri inutile. Pentru asta o să aveți nevoie și de un router bun.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și e unul dintre cele mai ieftine smart TV-uri de pe piață. Nu se face rabat de la nimic întrucât vine cu panel IPS, tuner TV dublu și un soft avansat.

Wellington 32HD279S, televizor 81 cm cu Wi-Fi

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu ecranul mare de 81 centimetri, rezoluția HD și unghiurile de vizibilitate perfecte.
Fiind un model cu ecran decent are și o greutate redusă, iar consumul de curent e de doar 65 W, adică foarte mic. Multă lume trece la televizoare mai vechi la unele noi precum acesta tocmai datorită uni consum redus de energie electrică. Evident că are și o imagine mult mai clară în comparație cu un TV CRT.
Am fost surprins plăcut când am văzut că are și dts, adică în filmele *.mkv o să se audă sunetul. Evident că are și player multimedia avansat care poate reda o multitudine de tipuri de fișiere audio video.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, brandul ok (e un brand oarecum frate su Star-Light fiind pe piață de câțiva ani), softul avansat (cu browser și suport pentru alte aplicații), diagonala generoasă, claritatea bună a imaginii, tunerul dublu și disponibilitatea mai multor porturi.

Deci, dacă te interesează un televizor cu o imagine impecabilă și cu soft inteligent atunci modelul 32HD279S de la Wellington ar fi recomandarea mea.
Un astfel de aparat poate fi considerat și o investiție deoarece comparativ cu un TV cu tub catodic o să consume mult mai puțin curent, iar în acest fel o să-ți recuperezi banii în timp în urma folosirii sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu