Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 32HDW274, televizor alb HD Ready

Televizorul LED Wellington 32HDW274 face parte din cea mai nouă generație de la acest producător și nu este o variantă prea mare care poate fi pusă chiar în orice cameră. Acest televizor poate fi pus în dormitor, unde îl puteți folosi și ca monitor pentru a economisi spațiu. Cu siguranță, vom vedea televizoare mai bune în următorii ani deoarece tehnologiile avansează, astfel că există chiar și televizoare 4K (e de patru ori mai detaliat decât unul FullHD).

Multe televizoare de 81 cm au imagine HD și o astfel de rezoluție poate fi de ajuns dacă nu vreți să conectați o consolă sau să vă uitați la filme 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 32HDW274, televizor alb HD Ready

Nu cred că mai sunt televizoare care nu pot fi folosite ca monitoare deoarece mai toate au portul HDMI sau oferă o opțiune în meniul televizorul. Sistemul audio al acestui televizor e de 12 W cu caracterisitic speciale interesante. Caracteristicile de imagine sunt satisfăcătoare pentru că are rezoluție HD, luminozitate decentă, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate bune, timp de răspuns mic. Poate ați văzut multe televizoare de 81 cm, doar că nu toate sunt accesibile ca și cele de la acest brand. Probabil multe dintre ele au tehnologii de imagine destul de avansate care îmbunătățesc experiența.

Conectivitatea e foarte bună la televizoarele noi și nu am ce să-i reproșez în acest buget. Un televizor Smart ar fi avut în plus portul LAN, 1 HDMI în plus și tehnologia wireless. Prea multe porturi HDMI nu vă ajută deoarece nu veți conecta mai mult de două gadgeturi la orice televizor. Eventual, veți folosi o consolă de jocuri și un media player dacă cel incorporat nu vă place.

Plusuri: arată destul de bine pe alb, preț destul de competitiv, imagine destul de clară, slot CI+, player multimedia.
Minusuri: nu prea sunt.

Wellington 32HDW274 nu e cel mai performant și nici nu putea fi în acest preț. În general, televizoarele cu caracteristici tehnice foarte bune sunt și de tip Smart. Sunt destul de multe model chiar și pe negru care au prețuri atractive, doar că pe alb sunt ceva mai puține. Dacă nu sunteți mulțumiți de sistemul audio integrat, se poate conecta un sistem audio extern (clasic). O soluție mai elegantă și care ocupă puțin spațiu ar fi un soundbar decent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu