≡ Meniu

Wellington 40FHD279S, televizor Smart cu aplicațiile preferate

Cu Wellington 40FHD279S puteți avea acces la Facebook, Youtube, Netflix, vreme și altele folosindu-vă de un telefon inteligent și de o conexiune wireless la internet. Cu alte cuvinte, e nevoie și de un router wireless iar eu aș alege unul ceva mai performant dacă veți conecta și restul gadgeturilor din casă la el (laptop, tabletă sau smartphone). Performanțele sale sunt acceptabile dar loc de mai bine. Bineînțeles, un televizor Smart cu procesor mai bun și interfață mai avansată poate costa chiar cu 600-1000 de lei mai mult, dacă discutăm de un brand mai popular.

Oricum, nu cred că sunteți dispuși să dați prea mult pe un televizor în special că în fiecare an vedem noutăți și tehnologii mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 40FHD279S, televizor Smart cu aplicațiile preferate

Chiar dacă oferă funcții Smart, poate doriți să-l folosiți ca monitor pentru un laptop sau desktop. În acest caz, cred că ar fi mai indicat un model Non Smart. Poate că ați văzut acele media playere Smart care oferă și ele o interfață interesantă cu aplicații utile, totuși veți da destul de mult pe amândouă, mai bine alegeți direct un televizor Smart.

Poate că nu se mișcă precum un model premium de la Samsung sau LG, dar în acest preț acei producători oferă doar televizoare Non Smart de 81 sau 102 cm. Sunetul putea fi mai puternic dar e foarte clar, deci nu cred că e de ajuns pentru o sufragerie mare, dar unii clienți au optat pentru un soundbar deoarece nu ocupă mult spațiu și nici nu iasă prea mult în evidență. De exemplu, la circa 380 de lei puteți lua un soundbar de 40W.

Plusuri: are un preț foarte bun, acele aplicații, browser web, arată bine, imagine mare și clară, sunet decent.
Minusuri: nimic.

Nu aș avea ce să-i reproșez deoarece sunt puține branduri care oferă soluții accesibile pentru cei cu buget limitat. Există și persoane care nu sunt dispuse să dea mult pe un televizor deoarece și așa nu stau foarte mult în fața, deci nu ar fi vorba doar de buget. Cred că Wellington 40FHD279S poate fi următoarele alegere chiar dacă nu e foarte popular, dar cred că va deveni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu