≡ Meniu

Wellington 40UHDV296SW, televizor ieftin cu imagine Ultra HD 4K

Televizor 4K Wellington 40UHDV296SW poate fi o soluție care vă ajută să economisiți niște bani deoarece sunt puține branduri care oferă modele atât de accesibile și cu specificații tehnice foarte bune. Bineînțeles, nu poate fi la fel de performant ca un televizor premium, de aceea puteți lua în calcul un soundbar. Calitatea sunetului e destul de satisfăcătoare dacă nu vă doriți un televizor pentru o cameră mare, dar pentru o sufragerie e nevoie de ceva mai mult.

În general, televizoarele mari au caracteristici tehnice mai bune decât cele mici și nici nu cred că vor mai fi multe modele FullHD cu diagonală de peste 100 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 40UHDV296SW, televizor ieftin cu imagine Ultra HD 4K

E vorba de noua gama care arată ceva mai bine decât anterioara și care oferă numai avantaje. Bineînțeles, în acest buget nu puteți avea pretenții la cele mai bune tehnologii de pe piață, dar cred că sunt de ajuns. Pot spune că imagine e clară și destul de detaliată, iar aceasta depinde și de calitatea conținutului redat. Puteți să folosiți un media player extern, un laptop conectat cu un HDMI la TV sau chiar de pe internet. Conectarea televizorului se poate face prin intermediul unui router wireless, adică fără fir.

Porturile sale sunt cele care le găsiți și la oricare alt model Smart și numărul de HDMI-uri și USB-uri nu are mare relevanță, e suficient că are cel puțin unul din fiecare. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt numeroase și cred că vă interesează mai mult cele ce țin de partea Smart: Netflix, aplicații, navigare web, WiFi dar și altele. Netflix reprezintă cea mai bună alternativă la programele TV actuale deoarece aveți nevoie de conținut 1080p sau 4K.

Plusuri: oferă o interfață Smart, calitate video plăcută, WiFi integrat, multe aplicații, redare media USB, CI+, preț atractiv.
Minusuri: sunetul putea fi mai puternic.

Wellington 40UHDV296SW e unul dintre puținele modele 4K oferite de acest brand și care cred că v-ar interesa. Televizoarele Ultra HD sau 4K sunt tot mai populare și de aceea veți găsi tot mai mult conținut potrivit pentru ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu