≡ Meniu

Wellington 43FHD279SW, televizor Smart ieftin cu Netflix și Youtube

Televizorul Wellington 43FHD279SW e varianta puțin mai mare care oferă cam aceleași dotări ca și varianta de 40 de inci a aceleași serii. La fel ca și la acea variantă, aș recomanda un soundbar de la Philips pentru cei care vor să pune televizorul într-o sufragerie mare. Ideea e că televizoarele compacte nu vin cu cine știe ce dotări, iar unele periferice pot îmbunătăți experiența. Dacă vreți un sistem audio integrat de 20 W, atunci trebuie să alegeți un televizor care poate costa chiar și dublu.

Nu aveți nevoie de un buget mare și nici să așteptați Black Friday deoarece la televizoarele ieftine chiar nu văd ce reduceri se mai pot aplica. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 43FHD279SW, televizor Smart ieftin cu Netflix și Youtube

Prefer televizoarele lansate anul acesta deoarece arată mai bine și acele piciorușe subțiri sunt prezente pe tot mai multe televizoare doar că pot avea forme diferite. Ecranul de 109 cm are o imagine Full HD și mi se pare normal cât timp există chiar și televizoare 4K. Tunerul TV al acestui model e cel clasic care suportă chiar și posturi HD – DVB – T/C. Conectivitatea trebuie să fie foarte bună la un televizor Smart și nu cred că îi lipsește ceva. Datorită celor două porturi HDMI, puteți conecta atât un laptop cât și un player media la acesta. E suficient că are porturi diversificate și nu mai multe de același fel.

Pe lângă caracteristicile speciale care le găsiți la aproape orice televizor, acesta oferă un browser web decent, acces la aplicații populare (Netflix, Facebook, vreme, Youtube, Flickr etc), WiFi integrat și altele. Interfața nu e chiar atât de avansată ca și la televizoarele cu sistem de operare Android, Tizen OS, WebOS sau Firefox OS, dar e mulțumitoare.

Plusuri: are destule aplicații, arată foarte bine, preț competitiv, două porturi HDMI, funcție monitor, imagine Full HD.
Minusuri: nimic.

Nu aș putea să-i reproșez nimic deoarece Wellington 43FHD279SW vine cu destul de multe dotări, tehnologii și caracteristici tehnice bune. Ar mai fi și designul elegant care cred că va atras atenția, însă e prezent la multe alte modele chiar și Non Smart de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu