Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 43UHDV296SW, televizor 4K de 109 cm

Mi se pare normal ca Wellington 43UHDV296SW să fie un model Smart deoarece televizoarele mari și performante trebuie să ofere un plus de funcționalitate. Oricum, nu e vorba de un sistem de operare ci e o vorba de o interfață destul de simplistă dar cu multe aplicații. Bineînțeles, sunt prezente cele mai populare aplicații: Netflix, Facebook, Flickr, Opera TV Store, Google etc. Fiind un televizor atât de accesibil nu are un procesor foarte avansat deci televizorul nu va fi prea rapid.

Sunt destul de multe televizoare 4K cu ecran mic doar că acelea costă peste 2000 de lei, deci acesta ar putea fi cel mai accesibil model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 43UHDV296SW, televizor 4K de 109 cm

Dacă un televizor HD vi se pare banal, iar unul FullHD e atât de special, atunci e nevoie de ceva de ultimă generație. Acesta are caracteristici tehnice decente, iar pe partea de sunet e loc de mai bine. Difuzoarele nu sunt suficient de puternice dacă vreți să puneți într-o cameră mare, dar depinde cât de tare vreți să se audă. Dacă aveți un soundbar acesta poate fi pus pe o comodă, nici nu va ieși prea în evidență și nici nu va ocupa spațiu. În general, un ecran mai mare și cu rezoluție mai mare consumă ceva mai mult.

E dotat cu un tuner TV suficient de performant – DVB-T2/C/S2, care e prezent pe destul de multe televizoare noi dar nu și pe cele mici. Ca oricare alt televizor Smart, chiar și acesta are numeroase porturi și tehnologie WiFi. Deci se poate conecta wireless la un router pentru a beneficia de un acces rapid și fără cablu la internet. Pentru a evita eventuale neplăceri, optați pentru unul Dual Band și tehnologie WiFi ac (ideal pentru streaming).

Plusuri: imagine mare și clară, acele aplicații, tuner TV decent, player multimedia, preț atractiv și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Wellington 43UHDV296SW excelează mai la toate capitolele și nu cred că aș putea să-l compar cu un televizor Smart foarte scump deoarece acela oferă câteva îmbunătățiri. Voi trebuie să-l comparați strict cu alte televizoare în același preț și să vă întrebați dacă merită, eu zic că da.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu