Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 48FHD287, TV cu tuner triplu și diagonală de 121 cm

Wellington 48FHD287 e un televizor ieftin cu ecran generos de 121 centimetri și cu soft non smart care se adresează persoanelor interesate în a vedea posturi TV la calitate HD și filme Full HD de pe laptop, player multimedia ori un hard extern.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are unghiuri de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade și imagine excelentă grație rezoluției 1920×1080 pixeli. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată.

Wellington 48FHD287, TV cu tuner triplu și diagonală de 121 cm

Ecranul de 48 inci e unul suficient de mare așa încât filmele Blu-ray să poată fi urmărite fără pierderi de detalii de la orice distanță.
Pentru conectarea diferitelor aparate la acest model avem 2 porturi HDMI și unul USB. Ultimul port e unul pentru memorii USB ori harduri externe.
În comparație cu alte modele acesta e unul care consumă puțin curent întrucât puterea consumată e de 66W.
Pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD aveți nevoie de un card CI, iar acesta poate fi introdus în slotul CI+.
Pe partea de conectori se remarcă cele două porturi HDMI, un USB 2.0 și intrarea PC (D-Sub). Evident că mai are și alți conectori, dar cei amintiți anterior sunt cei mai importanți.
Întrucât are modul de funcționare hotel aș spune că e foarte bun pentru un hotel ori o pensiune.
Dacă vreți să vizionați posturi TV HD atunci acest model o să vă scutească de conectarea unui aparat suplimentar întrucât vine cu card CI+.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, imaginea de calitate superioară și că e ușor de folosit.
Contra ar fi lipsa sistemului de operare avansat, dar acest lucru poate fi corectat cu ajutorului unui player inteligent.

Deci, dacă vrei un televizor care să arate bine, să nu coste și care să poată fi utilizat ușor de oricine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți un model cu soft smart atunci găsiți unele aici, modelul 48FHD287S fiind unul smart cu ecra de aceeași mărime.
Dacă nu știți multe despre brandul Wellington atunci trebuie știut că acesta e prezent de ceva timp pe piața din România, iar aparatura lor e de calitate bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu