≡ Meniu

Wellington 48FHD287S, televizor Smart cu imagine 1080p

Televizorul Wellington 48FHD287S nu este unul simplu ci are funcții Smart care-l poziționează în segmentul mijlociu. Ceva mai interesant poate fi un model de 55 de inci deoarece imaginea e mai mare, adică se adresează celor care au o sufragerie spațioasă. Acest brand nu oferă prea multe soluții, deci nu putem spune că se adresează tuturor. Două variante cu ecran de 80 și 102 cm ar fi fost interesante deoarece ar fi costat mai puțin și ar fi avut o densitate foarte bună a pixelilor.

Alternativele pot fi de la late branduri deoarece acesta nu oferă prea multe variante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 48FHD287S, televizor Smart cu imagine 1080p

Calitatea sunetului e dată de sistemul audio incorporat dar și de tehnologiile de sunet care-l însoțesc. Un ecran de 121 cm e de patru ori mai mare decât unul de 60 cm (ca să vă faceți o idee). Pe piață sunt disponibile chiar și televizoare 4K de 48 de inci, doar că nu e mare diferență cât timp nu vizionați filme cu aceeași rezoluție. Există tehnologii care moresc calitatea filmelor 1080p dar acelea nu sunt disponibile chiar pe orice model 4K. Dotările mi se par suficient de interesante și, întotdeauna, e loc de mai bine. Dacă vreți dotări mai bune, alegeți un televizor mai scump dar țineți cont și de brand.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: Digital Noise Reduction, contrast dinamic, scanare progresivă, NTSC Playback, child lock, Netflix etc. Browserul web e o aplicație care poate fi utilă și e prezentă pe acesta (Opera Browser). Mai sunt și aplicațiile Smart care sunt cele esențiale pentru socializare, redare de conținut media sau altele. Cu toate acestea, acest televizor tot nu se poate compara cu unul cu Android sau alt sistem de operare. Acele modele cu Android sunt mai scumpe, iar în același buget au un ecran mai mic.

Plusuri: ecran generos, imagine clară, sunet puternic, preț atractiv, multe aplicații pentru a accesa conținutul media.
Minusuri: nu prea sunt.

Wellington 48FHD287S poate fi cea mai bună alegere din acest buget dar depinde și de ce vă doriți. Acesta e peste un televizor clasic și se datorează caracteristicilor speciale dar și celor Smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu