Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 50FHD282, televizor ieftin cu imagine de 127 cm

Televizorul Wellington 50FHD282 e unul dintre multele modele oferite de acest brand și care cred că v-ar interesa deoarece are un preț redus pentru ce oferă. Nu veți găsi prea multe poze sau prezentări video cu astfel de televizoare deoarece sunt destul de noi și cel de jos arată ca multe alte modele de la acest brand. Oricum, nu are mare importanță cum arată cât timp mai toate modelele au o ramă îngustă și acele piciorușe subțiri. Nu prea are multă concurență în acest buget și de aceea îl recomand.

Dacă acest televizor nu vă este pe plac, pentru că nu oferă dotări suficient de bune, atunci vă recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 50FHD282, televizor ieftin cu imagine de 127 cm

E vorba de un model fără funcții Smart iar cele cu aceste funcții sunt puțin mai scumpe. Poate că vă place mai mult conținutul de pe Netflix care e mai plăcut decât cel oferit de furnizorii actuali. Veți vedea ceva mai multe filme seriale și la o calitate video mai bună. Bineînțeles, dacă alegeți un televizor mai scump din altă serie și care poate arată ca cel de sus.

Calitatea imaginii e dată atât de caracteristicile tehnice ale televizorului cât și de tehnologii, deci trebuie să țineți cont de ambele. Playerul multimedia integrat e foarte bun pentru că puteți reda conținutul preferat de pe laptop dar nu va suporta chiar orice format, mai mult cele uzuale. Conectivitatea e bună chiar și la variantele Non Smart deoarece e vorba de un model nou cu porturi numeroase. O mare parte din caracteristicile sale speciale le regăsiți și la alte televizoare de la acest brand.

Plusuri: destule caracteristici speciale, slot CI+, numeroase porturi, redare media USB, ecran generos, preț atractiv.
Minusuri: nimic în acest preț.

Wellington 50FHD282 putea să vină cu un sistem audio ceva mai performant dar nu le puteți avea pe toate în acest buget. Unii utilizatori preferă să conecteze un soundbar de 40W pentru un sunet mai puternic iar un astfel de periferic nu costă mult, dar nu e obligatoriu să optați pentru el dacă vă convine puterea actuală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu