≡ Meniu

Wellington 50FHD282SW, televizor cu Opera TV Store

Wellington 50FHD282SW e un televizor smart cu rezoluție Full HD și diagonală de 127 centimetri. Față de alte televizoare acesta vine cu Opera TV Store și cu diferite aplicații printre care se numără și cea de Netflix.
Se adresează celora în căutarea unui Smart TV care să ofere o imagine de calitate și care să poată fi utilizat pentru vizionarea divertismentului din diverse surse.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care are sunt ok și ecran cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model.

Wellington 50FHD282SW, televizor cu Opera TV Store

Modelul acesta e unul dotat cu ecran de 50 inci (127 centimetri) care are rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner HD dublu.
Softul e unul smart și vine cu browser precum și cu suport pentru diverse aplicații. În cazul în care vrei un model cu diagonală mai mare atunci găsești aici unele.
Conectarea la net se poate face prin intermediul portului de rețea, iar dacă vreți să conectați un laptop la el atunci acest lucru e posibil prin intermediul unuia dintre cele două porturi HDMI.
Sunetul e unul cu suport DTS, iar asta înseamnă că în filmele *.mkv o să se audă sunetul.
Consumul de curent nu e mare întrucât clasa de eficiență energetică e A+ în condițiile în care are 71W.
Pentru antenă are doar o intrare de tip RF In, două fiind disponibile la modele mai scumpe de la alte branduri.

Lucruri pozitive la acest model ar fi aspectul plăcut, că vine la un cost mic, softul smart, multitudinea de porturi (inclusiv pentru rețea), rezoluția Full HD și diagonala mare.
Contra ar fi că că nu are rezoluție 4K precum modelul 49UHDV296SW. Din păcate tunerul HD nu e unul DVB T2, în România fiind disponibilă doar emisia T2. Oricum, pentru cablu e bun cel DVB-C.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ajute să vezi filme la calitate maximă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru vizionarea de pe harduri externe are inclusiv player pe USB. Acest player poate reda filme, poze și melodii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu