≡ Meniu

Wellington 55FHD287, televizor cu browser Web

Televizorul Wellington 55FHD287 e una dintre cele mai importante variante oferite de acest brand deoarece e mare și oferă caracteristici speciale interesante. Dacă credeți că prea mare, alegeți pe cel de 48 de inci care oferă cam aceleași caracteristici tehnice. Designul e destul de plăcut la acesta și ceva similar veți vedea la multe alte televizoare (margini înguste și piciorușe laterale). Un aparat modern ca și acesta va da un plus de eleganță camerei și va fi în centrul atenției.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează dimensiunea ci doar partea Smart. Puteți renunța la ideea de ecran mare, în favoarea unui model Smart cu sistem de operare și ecran de 80-100 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 55FHD287, televizor cu browser Web

Imaginea mi se pare suficient de clară și generoasă pentru că e de 139 cm cu refresh decent și unghiuri de vizibilitate largi. Chiar și calitatea sunetului e superioară, de aceea cred că nu e nevoie de mai mult. Acest gen de televizor se pune într-o sufragerie spațioasă și pe cel mai gol perete. Nu mai e la modă să puneți multă mobilă în sufragerie, e suficient o comodă mică pentru TV, iar ca să nu pare prea banal peretele, optați pentru ceva aparent.

Conectivitatea e foarte importantă indiferent de prețul televizorului. Accesorii incluse sunt cele care le știți deja de la alte televizoare. Caracteristicile speciale sunt aplicațiile respective care nu le găsiți pe modelele clasice: Opera Open Browser, Youtube, Flickr, Netflix, BBC iPlayer, AccuWeather, Facebook, Twitter, Opera TV Store. Acestea țin de partea Smart a televizorului și poate vă va fi de folos dacă nu aveți o tabletă la îndemână pentru a accesa conținut web.

Plusuri: multe aplicații preinstalate care pot fi utile, Wi-Fi integrat, ecran destul de bun și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Wellington 55FHD287 nu se poate compara cu unul care are sistem de operare WebOS, Tizen, Firefox sau Android deoarece nu oferă acea interfață prietenoasă și nici foarte multe opțiuni. Modelul de sus e atractiv din multe puncte de vedere dar nu aș putea spune că excelează la toate capitolele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu