Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Wellington 55FHD287S, model cu soft smart și Wi-Fi

Wellington 55FHD287S e un televizor apărut recent pe piață care beneficiază de un ecran Full HD de 139 centimetri și soft inteligent bazat pe Opera TV Store.
Panelul e unul de calitate superioară întrucât oferă unghiuri de vizibilitate bune de 178/178 grade.
Se adresează celora interesați de un aparat TV care să nu costă prea mult, dar care să aibă integrată multă tehnologie utilă.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are unghiuri de vizibilitate perfecte, tuner digital și soft avansat.

Wellington 55FHD287S, model cu soft smart și Wi-Fi

Pe partea de specificații vine cu un ecran de 139 centimetri care are rezoluție 1920×1080 pixeli, sunet excepțional și tuner digital dublu (DVB T/C).
Pentru a fi conectat la net acest televizor dispune de LAN cât și de wireless. Eu recomand folosirea wi-fi deoarece scăpați de cabluri, dar pentru asta aveți nevoie și de un router.
Softul e unul de la Opera și îl întâlnim în general pe televizoarele de buget. Eu un sistem bun pe care se pot instala diverse aplicații și vine cu unele gata instalate (Netflix, Youtube, browser etc).
Mulți oameni aleg un astfel de aparat datorită consumului de curent mic, mai exact acesta are clasa A+ de eficiență energetică. Trecerea de la un CRT (televizor cu tub catodic) la un astfel de LED se va vedea în factura de la sfârșitul lunii care va fi mult mai mică.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că are multiple porturi (două HDMI, un USB, D-Sub și altele).
Că nu e 4K nu consider că e un dezavantaj întrucât de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre 4K și FHD.

Concluzie

Deci, dacă vrei un televizor pe care să-l poți folosi ca monitor și cu care să te uiți la meciuri ori emisiuni HD atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul chiar dacă e mai puțin cunoscut există pe piață de mai mult timp și am putea spune că e înfrățit cu Star-Light deoarece e cam același lucru pe partea de aspect și soft.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu