≡ Meniu

Wellington 55UHDV296SW, model cu Opera TV Store

Wellington 55UHDV296SW e un televizor smart bazat pe Opera TV Store și care are un ecran de 140 centimetri cu rezoluție 4K. Un aparat precum acesta se adresează celora în căutarea unui aparat smart, dar care să nu coste o mică avere.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un televizor cu un ecran generos ca mărime și calitate. Nu o să trebuiască să te stresezi legat de vizionarea posturilor TV calitate HD întrucât acest aparat are tuner HD triplu și slot CI+. (Partea DVB terestră e in generația 2, adică T2).

Wellington 55UHDV296SW, model cu Opera TV Store

La capitolul specificații vine cu un ecran care are diagonala de 140 centimetri și rezoluția 3840×2160 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt unele caracteristice panel-urilor IPS, adică 178/178 grade, iar în felul acesta o să vezi totul din orice unghi te-ai uita la TV.
Softul e unul suficient de avansat încât să poată suporta diferite aplicații, inclusiv cea de Netflix. E un soft bazat pe Opera TV Store, fiind un soft întâlnit pe televizoarele accesibile.
Sunetul e și el unul de calitate, mai exact are o ieșire de 2x10W și suport DTS așa încât sunetul să se audă chiar dacă te uita la filme fișier *.mkv.
Consumul de curent nu e unul mare grație faptului că ecranul e unul cu tehnologie LED, iar pentru a vă da o valoare trebuie să vă spun că e de 86W.

Pentru achiziția acestui model ar fi prețul mic, că arată bine (aparatul și imaginea care o afișează), fiabilitatea ridicată și că e smart.
Din păcate nu are Android, dar sistemul e unul cu aplicații și meniuri ușor de folosit.

Deci, dacă te interesează un televizor cu o diagonală generoasă și cu multe dotări, dar să nu aibă un preț exagerat atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Televizoarele brandului sunt pe piață de ceva timp și pot spune că sunt foarte populare printre clienți deoarece au un preț foarte atractiv, iar dacă vă interesează alternative de la acest brand atunci le găsiți aici alături de întreaga de gamă Wellington.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu