≡ Meniu

Wellington 65UHDS240SW, televizor de 65 inci cu imagine 4K

Televizorul Wellington 65UHDS240SW e cea mai mare soluție oferită de acest brand și nu cred că există vreun model care să ofere la fel de multe ca acesta în același buget. Cu alte cuvinte, sunt multe televizoare de 65 de inci, dar care pot costa chiar și dublu doar că nu toți suntem dispuși să dăm mulți bani pe un televizor. Atunci când bugetul e limitat, tindem să optăm pentru un model non Smart doar că nu prea sunt cu ecran mare, dar sunt cele cu funcții Smart modeste deoarece au un software ceva mai simplu. Aveți posibilitatea să vizionați Netflix, Youtube sau alte servicii online cu conținut media.

Dacă nu vi se pare chiar așa de mare sau poate că nu vă puteți face o idee despre dimensiunile sale, imaginați-vă patru televizoare FullHD de 81 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wellington 65UHDS240SW, televizor de 65 inci cu imagine 4K

Poate viitoarele generații vor oferi ceva mai multe aplicații și o interfață plăcută. E bine că are un sistem audio ceva mai bun decât pe variantele de 40 și ceva de inci, dar putea fi și mai puternic. Dacă aveți o sufragerie mare și vreți un sunet mai puternic, eu aș alege un soundbar de cel puțin 40 de W. În rest, dotările sale sunt prezente și pe alte televizoare Smart de la acest brand, motiv pentru care nu le voi mai enumera. Oricum, designul e mult mai plăcut decât la televizoarele mici iar piciorușele acelea sunt argintii, adică vor da un plus de eleganță.

Având în vedere că se apropie sărbătorile, majoritatea optează să-și schimbe televizorul și de ce să nu o faceți și voi? Poate fi cadoul ideal pentru întreaga familie.

Plusuri: are numeroase porturi, arată foarte bine, tehnologie WiFi, aplicații interesante, sunet destul de puternic și clar, preț mic pentru așa ecran.
Minusuri: nu prea sunt.

Wellington 65UHDS240SW nu poate fi chiar atât de accesibil deoarece nu are concurență și așa, iar cu acesta chiar vă veți impresiona prietenii. Dacă vi se pare prea mare pentru o comodă, atunci alegeți cel de 55 de inci, adică e cu 10 inci mai mic (25 cm).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu