≡ Meniu

Whirlpool BSNF 9101 OX, combină No Frost de 2 metrii

Whirlpool BSNF 9101 OX (6th Sense Fresh Control) e o combină frigorifică deosebită și acest aspect reiese ușor din numele său. Pentru cei ce vor ceva ia mare și spațios, un side by side ar fi ceva mai interesant dar e greu de mutat deoarece e lat însă arată mult mai modern decât un astfel de aparat. Acel tip de aparat e cât două combine (ca preț și mărime). Ideea e că mulți preferă ceva mai ieftin pentru câțiva ani iar apoi îl schimbă, însă fiecare are un buget diferit.

Prețul nu e chiar de neglijat dar acest aparat are sistem de răcire No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 9101 OX, combină No Frost de 2 metrii

Volumul net e de 349 litri și e cel care ne interesează. Frigiderul acestei combine e spațios deoarece are 252 litri și restul e la congelator. Prezintă sistem de dezghețare automat, rafturi din sticlă, suporturi și altele. Clasa energetică e A+ și cam așa e la mai toate combinele noi. Consumul anual de energie e de 325 kWh și trebuie raportat la cât e combina. Congelatorul e unul de 97 litri cu capacitate de 4kg la 24 de ore și există variante mai bune pentru un buget ceva mai mare. Depinde și de cât vreți să depozitați în această combină. Interiorul e împărțit în 3 compartimente mari și așa se poate sorta mai bine. Frigiderele clasice au congelator sunt dar nu e cu compartimente ci are rafturi.

Designul e elegant pentru că s-a optat pentru inox, mânere integrate, iluminare interioară cu LED și rafturi din sticlă. Pe partea de funcții și siguranță, combina prezintă sistem antibacterian cu Microban și ventilator. La interior se poate observa că are un suport pentru sticle dar nu toți îl găsesc așa de util.

Plusuri: sistem de răcire modern, arată bine la interior, spațioasă, fiabilă și preț atractiv.
Minusuri: nu are dozatoare (nu toți au nevoie de ele).

Whirlpool BSNF 9101 OX face parte dintr-o serie nouă și interesantă. Nu e mai lată decât alte modele însă poate fi mai înaltă deoarece are un volum mare și acesta afectează doar înălțimea sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu