≡ Meniu

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9152 W, model clasa A++

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9152 W e o combină frigo foarte eficientă din punct de vedere energetic întrucât are clasa A++ de eficiență energetică, iar capacitatea de stocare e de 346 litri, fiind vorba despre un volum net.
Se adresează celora în căutarea unui aparat frigo cu spațiu de stocare generos și cu diferite facilități care ajută la păstrarea alimentelor la condiții ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu costă mult și care arată bine. Cum se prezintă vizual poți vedea din imaginea de alături. Compartimentarea e și ea bine realizată deoarece frigiderul e unul cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9152 W, model clasa A++

Vine cu tehnologia Al 6lea Simț Fresh Control care garantează faptul că alimentele sunt păstrate proaspete până la 4 ori mai mult timp.
Aparatul are clasa A++ de eficiență energetică, o clasă care te va ajuta să beneficiezi de facturi la curent cât mai mici.
Nici zgomotul produs de aparat nu e prea mare deoarece acesta are un nivel de zgomot de 42 decibeli care e foarte mic.
În cazul în care se întrerupe curentul atunci trebuie să știți că aparatul are o autonomie de funcționare fără curent de 22 de ore.
La interior iluminarea e realizată cu LED, ceea ce înseamnă că lumina va fi puternică și că veți avea un consum de curent redus… pe partea de bec.
Evident că are și sistem de filtrare a aerului care e un sistem antibacterian așa încât alimentele să rămână mai mult timp proaspete.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu consumă mult curent, că dezghețarea se produce automat și că are un nivel de zgomot redus… pe lângă faptul că are un volum net mare.
Contra ar fi lipsa Multiflow.

Deci, dacă te interesează un aparat care să fie avansat tehnologic, să consume puțin curent și să țină la păstrat alimentele indiferent de ce temperatură e afară atunci îți recomand acest model.
Printre cea mai utilă tehnologie pe care o înglobează se numără No Frost. Aceasta e prezentă la frigider, dar și la congelator și te va ajuta la întreținerea aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu