≡ Meniu

Whirlpool 6th Sense ADG 422, mașină de spălat vase cu consum redus

Whirlpool ADG 422 este o mașină de spălat vase cu tehnologie 6th Sense (Al 6lea Simț), adică va consuma cu până la 30% mai puține resurse. De aceea acest model vine și cu clasă de eficiență energetică A++ care nu e oferite de orice brand. Adică consumul e undeva la 0.58 kWh la ciclu de spălare ori 211 kW pe an. Chiar dacă vi se oferă doar consumul anual al unui produs, e destul de ușor să calculați consumul zilnic sau cel al unui program de spălare. Designul poate fi același chiar dacă sunt diferențe minore de performanță, doar că la acesta e prezent și un ecran digital.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul mai mulți producători, dar nu cred că e cazul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool 6th Sense ADG 422, mașină de spălat vase cu consum redus

Poate spăla cel mult 10 seturi de vase și nu cred că era necesară o opțiune de încărcare la jumătate. E evident că e complet incorporabilă deoarece are acel panou de control care e poziționat pe marginea ușii și nu pe partea exterioară a ușii. O puteți alege alături de pachetul de tablete (Finish All in One) sau dacă vreți să economisiți, se poate opta pentru un resigilat.

Sunt incluse ca și accesorii următoarele: coșul reglabil pe înălțime și compartimentul pentru sare. la alte modele veți observa coșuri mai speciale care protejează paharele sau pentru tacâmuri. Oricum, are programe diversificate pentru un grad de murdărie mai mic/mare sau pentru pahare. Alegerea programului se face manual din rezultate obținute anterior. Bineînțeles, cel intensiv poate fi oferit rezultate bune indiferent de vase iar cel bio/eco are un consum redus (se adresează vaselor recent folosite sau puțin murdare).

Plusuri: arată destul de bine, fiabilitate ridicată, silențioasă, consum redus de resurse, încărcare generoasă și altele.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool 6th Sense ADG 422 e un model destul de avansat iar prețul mi se pare justificat, adică veți recupera din investiți prin facturi mai mici la energie. Sunt destul de multe tipuri de aparate de la acest brand care vin cu un Al 6lea Simț iar avantajele oferite sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu