≡ Meniu

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W Aqua, combină cu al 6lea Simț

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA nu e o combină chiar oarecare deoarece are un volum generos, consum redus de energie, design plăcut și interior bine iluminat. Poate că nu e foarte ieftină dar la un așa preț vine cu tehnologie care economisește energie – 6th Sense. Fiecare producător oferă ceva interesant însă tehnologiile pot fi diferite ori poate doar denumirea e diferită. Acesta e pe alb, dar poate că pe inox s-ar potrivi mai bine în bucătăria voastră.

Dacă acest aparat nu e suficient de bun atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către unul . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W Aqua, combină cu al 6lea Simț

Această combină frigorifică are un volum de 335 litri, clasa energetică A+ și interior bine împărțit. Cu alte cuvinte, congelatorul e unul de 111 litri iar restul aparține frigiderului. Are o clasă atât de bună și e conformă cu un consum anual redus de energie de 308 kWh. Frigiderul are la interior rafturi din sticlă care se curăță mai ușor și care măresc luminozitatea de la interior. Congelatorul are o capacitate de 5kg la 24 de ore care nu e foarte mare dar poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi.

Pe partea de funcții are doar super-răcire, deci la acest capitol putea sta mai bine. Un model cu control electronic poate fi mai scump și panoul de control e diferit (e poziționat pe ușa frigiderului). Mie mi se pare destul de silențioasă – nivelul maxim de zgomot e de 38 dB. Design e destul de reușit și prezintă următoarele: mânere integrate, finisaj pe alb și o înălțime de 188 cm. Ideea e că doar înălțimea e mai diferită iar restul dimensiunilor sunt aceleași (lățime și adâncime). La interior, totul poate fi diferit deoarece unele pot avea pereți mai compacți (mai subțiri).

Plusuri: consum redus de energie, volum net destul de mare, tehnologia 6th Sense, nu ocupă mult spațiu și e elegantă.
Minusuri: nu oricine și-o permite oricine.

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W poate înlocui orice aparat frigorific mai vechi, chiar și un frigider. Diferențele dintre o combină și un frigider sunt ușor vizibile: congelator în partea superioară cu volum redus, lățime mai mare și e ceva mai scund.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu