≡ Meniu

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX, combină clasa A++

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX e o combină frigorifică foarte avansată care are un consum de curent foarte mic și un volum total de 339 litri (e vorba despre un volum net). Venind cu 6th Sense înseamnă că aparatul are niște senzori care detectează creșterile de temperatură și restabilesc temperatura.
Aparatul se adresează celora care vor un aparat pentru multe alimente, dacă au o familie numeroasă. Evident că o capacitate mare vine și cu dezavantajul că aparatul e ceva mai mare și astfel are înălțimea de 188,5 cm.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat fără No Frost, dar care are 6th Sense și astfel compensează.
Alături am atașat o imagine din care puteți vedea cât de bine e compartimentat aparatul, mai exact are 4 rafturi (din sticlă) la frigider și 3 compartimente la congelator.

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX, combină clasa A++

Pe partea de specificații se evidențiază cu volumul de 339 litri (e vorba despre unul net), cu clasa A++ de eficiență energetică, nivelul de zgomot scăzut și autonomia de funcționare mare.
Consumul de curent e de 243 kWh pe an, iar asta se traduce în clasa A++ și facturi foarte mici la curent.
Foarte important e și nivelul de zgomot deoarece un aparat prea zgomotos te poate trezi noaptea, dar nu e cazul acestui model deoarece are 38 decibeli.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, compartimentarea gândită bine, capacitatea de congelare mare și consumul mic de curent. Având un cablu de 2,45m (la cel de alimentare mă refer) o să-l puteți pune unde doriți și nu neaparat lângă priză.
Contra ar fi că nu are No Frost.

Deci, dacă te interesează un aparat care să mențină alimentele la rece și să nu consume prea mult curent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Consumul redus de curent e datorat în parte și Whirlpool Al 6lea Simț deoarece această tehnologie e similară Fuzzy Logic de la mașinile de spălat. Mai exact, Al 6lea Simț are rol de a aplica răcirea doar când e nevoie.
Dacă vă preocupă întreținerea atunci trebuie spus că acest lucru nu e unul complicat deoarece procedeul de dezghețare e unul fără stres.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu