≡ Meniu

Whirlpool BLF 9121 W, combină frigorifică albă 6th Sense

Whirlpool BLF 9121 W 6th Sense e o combină destul de mare cu un volum generos și un design pe alb. E ceva mai specială decât restul combinelor și se poate vedea din poza de mai jos. Un frigider clasic nu are congelator mare deci consumul e mult mai mic. Chiar și formele sunt diferite, deoarece frigiderele sunt mai late și mai scunde. Deci alegerea corectă poate fi și în funcție de spațiul disponibil pentru a pune aparatul frigorific. Cu un congelator mare nu mai e nevoie de o ladă frigorifică sau altele.

Alternativele sunt variantele de la alte branduri ori chiar cele cu volum sau dotări diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BLF 9121 W, combină frigorifică albă 6th Sense

E un aparat frigorific de dimensiuni mari – 369 litri. Clasa energetică e A+ dar așa e în cazul tuturor modelelor noi. Spre deosebire de multe combine, aceasta are un congelator de 111 litri, astfel puteți stoca multe alimente și chiar dacă compartimentele sunt doar 3, ele sunt mai mari. Poate congela cam 5 kg de alimente în 24 de ore, nu e mult dar poate fi de ajuns. Pe an, acest aparat consumă cam 321 kWh deci destul de puțin .

Sistemul de dezghețare automat e doar la frigider, iar  cele care au la congelator, au și No Frost. Sistemele de răcire sunt importante atunci când vă gândiți să economisiți. La interior, frigiderul are multe rafturi din sticlă, suporturi și compartimentul special pentru legume și fructe. Pe partea de design, pot spune că mânere destul de reușite și sunt integrate perfect, interiorul e bine iluminat cu tehnologia LED și aceasta e prezentă daor la variantele mai scumpe.

Tehnologia al 6-lea Simț sugerează că acest model are performanțe ridicate și o eficiență energetică sporită. Nivelul de zgomot e destul de redus – 38 dB, iar cu trecerea timpului e și mai redus.

Plusuri: are tehnologie de răcire avansată, rafturi din sticlă, congelator performant, design elegant și consum redus.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W e o recomandare elegantă dar și performantă pentru cei care vor neapărat un aparat frigorific alb. Aparatele acestui brand sunt fiabile și de aceea le și recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu