≡ Meniu

Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, combină 370 litri

Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX e o combină frigorifică eficientă din toate punctele de vedere care are un volum de 370 litri și o înălțime de 201cm. Multă lume se uită în special la înălțimea combinelor deoarece vor să o pună într-un spațiu mic. Din păcate nu vine cu No Frost, dar asta nu e un impediment major în fața achiziției aparatului.
Poate vă întrebați cu ce se ocupă 6th Sense în cazul acestui aparat, iar în cazul acestuia e o tehnologie care aplică răcirea doar când este nevoie de ea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient din toate punctele de vedere. Legat de consumul de curent trebuie spus că e unul mic dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.
Cum se prezintă la interior poți vedea din imaginea de alături.

Whirlpool 6th Sense BSF 9152 OX, combină 370 litri

Pe partea de specificații se remarcă prin capacitatea mare de 370 litri, clasa de eficiență energetică excelentă A++ (252 kWh/an) și dezghețarea manuală (congelator și frigider).
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul foarte redus deoarece e vorba de 38 decibeli. Deci, nu te va trezi din somn.
Dezghețarea e un procedeu care se realizează automat, lucru valabil pentru frigiderul propriu-zis cât și pentru congelator.
În trecut astfel de aparate aveau un cablu de alimentare scurt, dar acesta vine cu unul de 2 metri. 😉

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că vine de la numărul unu, fiabilitatea ridicată, că are tehnologia Al 6lea Simț și volumul mare.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost. Oricum, nu e un minus foarte mare deoarece aparatul e unul foarte bun și dezghețarea trebuie făcută doar o dată pe an ori ceva de genul. (Depinde de fiecare cum utilizează aparatul.)

Deci, dacă te interesează un electrocasnic cu o capacitate mare și cu o înălțime media atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Arată și destul de bine deoarece are culoare inox, iar exteriorul nu are lucruri care să deranjeze. Și la interior arată destul de bine deoarece are o compartimentare destul de ingenios realizată. Astfel, în frigider avem 5 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu