≡ Meniu

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX, aparat premium clasa A+++

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX e o combină frigorifică care nu doar consumă foarte puțin curent, ci are și Full No Frost. Această caracteristică presupune faptul că nu trebuie să intervenim în dezghețarea aparatului întrucât acest lucru e un proces automat.

Modelul Whirlpool BSNF 8783 OX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are un consum de curent infirm așa încât pe parcursul utilizării să economisim bani și să ne recuperăm banii investiți.

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8783 OX, aparat premium clasa A+++

Pe partea de caracteristici tehnice se recomandă cu autonomia de funcționare fără curent de 22 ore, de nivelul de zgomot mic (39 decibeli), existența No Frost și consumul foarte redus de curent dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică.
Pe lângă lucrurile menționate mai sus există funcția de super congelare și cea de super răcire. Acestea te vor ajuta să obții niște rezultate foarte bune într-un timp redus.
O să întrebați la ce folosește Fresh Control, iar răspunsul meu e că la păstrarea alimentelor în condiții ok pentru un timp mai lung, adică de vreo 4 ori mai mult.
Și acest aparatu e unul modern și are diferite lucruri cu scopuri antibacteriene. În acest fel aparatul e unul uns cu toate alifiile.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, că vine cu multe facilități, că a fost inteligent compartimentat și că e premium.
Contra ar fi că nu are multiflow, adică acea tehnologie de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Deci, dacă te interesează o combină mare cu un volum de 309 litri (net), cu înălțime deloc exagerată (188,5 centimetri), cu performanțe în răcire foarte bune și de la un brand premium atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Multă lume se uită și la brand înainte de a cumpăra unele produse. Bine fac deoarece unele branduri fac produse proaste. Nu e și cazul acestui model deoarece deoarece vine de la un brand care e numărul 1 la nivel mondial. Aparatura producătorului beneficiază de o fiabilitate maximă susținută de serviciul garanția plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu