≡ Meniu

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX

Cuptorul Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX e unul adresat persoanelor interesate de ceva cu un volum mare și multe funcții utile (cuptorul incorporabil fiind unul multifuncțional).
Mulțumită culorii neutre se va integra perfect în orice bucătărie, iar sistemul de amortizoare a ușii te vor ajuta să nu te stresezi prea mult atunci când o deschizi ori închizi.

Modelul acesta de Whirlpool AKZM 8640 IX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat din seria Absolute Gallery cu Al Șaselea Simț. Alături e o poză pentru a vă face o părere despre cum arată.

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX

Avantaje

Dispune de funcția de autocurățare. Aceasta e una catalitică, adică are email care ulterior e foarte ușor de curățat prin activarea funcției catalitice. Conform site-ului Whirlpool România curățarea e parțial catalitică.
Are 6th Sense, acest lucru presupune că aparatul are o rotiță de la care poate fi ales unul dintre cele 16 programe.
Ușa se închide ușor întrucât are Soft Closing, adică amortizoare precum portbagajul la mașinile noi.
La alte modele există necesitatea pre-încălzirii, dar la acest cuptor nu e nevoie. Vine cu Ready2cook care e un sistem care nu doar te ajută să scapi de pre-încălzire, ci și te ajută să economisești curent (până la 20 procente).
Culoarea e una plăcută și pe care nu se văd amprentele întrucât e din inox anti-amprentă.
Consumul de curent al aparatului nu e prea mare, fiind vorba despre clasa A+ de eficiență energetică.
Coacerea va fi uniformă nu mulțumită încălzirii uniformă, ci și ventilatorului.
Cuptorul dispune de o cavitate XXL așa încât să puteți găti cât vreți. Are și caracteristica Cook3 care permite să gătiți simultan pe 3 nivele… fără ca mirosurile să se îmbine.

Dezavantaje

Modelul acesta nu are rotisor, dar nu știu cât de mult v-ar fi interesat.

Concluzie

În cazul în care doriți să gătiți o cantitate mare de alimente ori eficient atunci modelul Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți să vă uitați și la o alternativă atunci vă recomand modelul AKZM 8660 IX făcând parte din aceeași clasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu