≡ Meniu

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Dacă vrei un cuptor premium atunci îți recomand modelul Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX. Acesta are caracteristica 6th Sense, curățare pirolitică și Soft Closing… printre altele. Datorită capacității mar ide 73 litri acest model e numai bun pentru familiile mari ori în scopuri comerciale (la un restaurant sau pensiune).

Costul acestui aparat nu e unul mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă vă gândiți că are un cost mare atunci trebuie să vă spun că acest aparat o să vă țină o viață și nu consumă mult curent deoarece are clasa A+ cu un consum de curent de 0,91 kwh.
Vizual se prezintă bine având acel buton 6th Sense în mijlocul consolei. Dacă vă interesează și alte modele care să arate atunci vă puteți uita și la AKZ 6230 IX.

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Avantaje

E dotat cu autocurățare de tip pirolitică. Adică, curățarea e una care are loc la temperaturi foarte mari.
La acest model Al Șaselea Simț înseamnă că aparatul are o rotiță de la care poți seta unul dintre cele 16 programe.
Ușa e una cu amortizoare așa încât să nu o trântești din greșeală. Acest lucru se numește Soft Closing și a fost împrumutat de la torpedoul mașinilor străine.
Nu mai e nevoie de pre-încălzire și în acest fel se economisește curent până la 20%. Caracteristica aceasta poartă denumirea Ready2cook și o găsim și pe alte cuptoare incorporabile de la Whirlpool.
Are și alte caracteristici/funcții utile cum ar fi coacere convențională, decongelare, pizza/pâine, maxi cooking, grill, turbo grill, aer forțat, ventilator turbo, iluminare și timer programabil.

Dezavantaje

Ar fi fost interesant să aibă clasa A++ ori A+++, dar probabil că ar fi costat ceva mai mult.

Concluzie

Whirlpool AKZM 8660 IX din seria Absolute Gallery e un aparat pentru cei interesați să-și amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură de top. Unii își aleg cuptoare pe gaz, dar eu zic că nu mai sunt așa populare și au pierdut teren (pe bună dreptate) în fața cuptoarelor electrice. Avantajele unui cuptor electric în fața unuia pe gaz ar fi coacerea uniformă, că nu au loc arderi de gaze (mâncarea e mai sănătoasă și fără mirosuri de la gaz) și că e mai sigur.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu