≡ Meniu

Whirlpool ACM 802/NE, plită pe inducție pe negru

Whirlpool ACM 802/NE e o plită pe inducție alternativă la modelul Whirlpool ACM 802, cu diferența că modelul NE e unul pe inducție, iar cealaltă e vitroceramică. Foarte ciudat e faptul că cea pe inducție e mai ieftină în condițiile în care e superioară. Probabil că e așa din cauza unei promoții.
În alegerea unei plite pe inducție ori de tip vitroceramic există avantaje ori dezavantaje și alegerea uneia depinde de dvs… ce vă place cel mai mult.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat realizat din materiale de calitate și are un cablu de alimentare de 1,5 metri.

Whirlpool ACM 802/NE, plită pe inducție pe negru

Pe partea de caracteristici nu aș putea spune că se evidențiază cu ceva în plus spre deosebire de ale modele. Are taste touch și indicator de căldură reziduală, lucruri care vor face utilizarea aparatului mai simplă și sigură în același timp.
Greutatea aparatului e de 12,5 kilograme și e cam ciudat să văd că e mai grea decât o plită pe gaz din inox. Cine știe, poate că sticla e mai grea decât acel aliaj de pe plitele inox.
Nu am văzut să scrie pe vreun site, dar scrie pe plită că are booster, iar asta reprezintă o funcție care ajută la pregătirea rapidă a diferitelor mâncăruri.
Panoul de comandă e unul modern cu afișaj digital și timer electronic (cronometru și programator).

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult (depinde de ce promoție prindeți), tehnologia integrată, că arată bine, butoane poziționate frontal (comandate prin touch) și fiabilitatea ok. Poziționarea frontală a butoanelor e un alt avantaj deoarece mai scunzi vor ajunge ușor la ele.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multe funcții. Nu știu dacă funcția Booster e una de tip 4xBooster, adică pentru toate cele 4 arzătoare sau doar pentru un arzător.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii și că se va integra perfect în orice bucătărie care e realizată din electrocasnice incorporabile.
Am pus alături și un clip pentru ca dvs să puteți vedea mai bine această plită în acțiune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu