≡ Meniu

Whirlpool ACMK 6121/IX, aragaz cu sistem de curățare hidrolitică

Whirlpool ACMK 6121/IX arată mult mai bine decât multe alte cuptoare și nu-l ajută doar culoare, ci și restul finisajelor. Are un sistem de curățare interesant care e prezent pe toată seria nouă de la acest brand. E destul de ușoară acest sistem, deoarece introduceți un recipient cu apă în cuptor, iar la o anumită temperatură apa se evaporă, formându-se aburi. Astfel curățarea grăsimilor e mult mai ușoară și o posibilitate simplă detașare a ușii ar fi fost utilă. Oricum, nu veți curăța chiar săptămânal cuptorul dacă nu găsiți mult cu el.

Dacă vi se pare cam scump, atunci variantele mai accesibile sunt alternativa perfectă. Puteți lua în calcul și un model mixt care oferă și un timer digital (e mai vizibil). Prețurile sunt destul de apropiate, deci sunt destule motive pentru a face o alegere bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ACMK 6121/IX, aragaz cu sistem de curățare hidrolitică

Aprindere electrică e foarte importantă la noile modele deoarece trebuie să fie o dotare standard de care să vă folosiți de fiecare dată. La unele aparate incorporabile, această aprindere e integrată astfel că trebuie doar să apăsați și rotiți butonul corespunzător.

Cuptorul vine cu grill, funcție de autocurățare, alimentare cu gaz, volum de 57 litri, timer, iluminare interioară, siguranță. Sunt dotări bune dar puteau fi și mai bune. Mă refer la un timer digital ori la o alimentare diferită pentru cuptor. Nu toți vor un cuptor electric, dar și așa aragazurile mixte tot au nevoie de alimentare cu gaz pentru plită.

Culoare e foarte importantă dacă aveți luate restul aparatelor din bucătărie (hotă, frigider, cuptor cu microunde). Bucătăria ar arăta mai bine dacă totul se asortează și mă refer la culori și tendințe (modern sau retro).

Plusuri: arată foarte bine, plită performantă, cuptor pe gaz, ușor de folosit și fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool ACMK 6121/IX merită ales dacă acesta e brandul vostru favorit sau poate că vreți un model fiabil cu design plăcut. E foarte importnat brandul atunci când vreți să luați un aparat pentru folosință îndelungată. Dacă nu aveți și restul aparatelor, puteți alege să fie de la același brand sau de la unul la fel de bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu