≡ Meniu

Whirlpool ACMK 6121/WH, aragaz cu sistem de curățare hidrolitic

Aragazul Whirlpool ACMK 6121/WH e unul destul de reușit deoarece vine cu un finisaj pe alb, plită mare, sistem integrat de curățare hidrolitic etc. Dacă vă interesează o hotă decentă și să fie accesibilă, alegeți cea din pachetul promo deoarece e fiabilă și tot pe alb. Aparatele nu trebuiesc să fie de la același brand, e suficient să aibă un design similar iar eficiența e un alt punct care nu trebuie neglijat (toate aparatele noi sunt eficiente).

Nu e nevoie de un buget mare pentru acest model, dar e necesară o hotă și parcă una telescopică ar fi ideală deoarece nu e mare și arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ACMK 6121/WH, aragaz cu sistem de curățare hidrolitic

Plita are arzătoare de dimensiuni diferite și puterea lor e cuprinsă între 1 și 3 kW. Nu-mi plac plitele electrice deoarece randamentul e scăzut și mâncarea are un gust mai bun pe o plită cu randament ridicat. Cuptorul are dotări satisfăcătoare dar nu foarte speciale: grill, funcție de autocurățare, alimentare cu gaz, timer digital, siguranță și funcție de iluminare în timpul funcționării. Acestea nu mi se par a fi dotări speciale, adică le veți găsi și la alte aragazuri.

Un aragaz vine și cu accesorii: capacul plitei, o tavă pentru cuptor și grătarul cuptorului. Dimensiunile acestui aragaz sunt următoarele: 60 cm lățime și 60 cm adâncime. Chiar dacă pare cam mare, veți dispune de o plită generoasă pe care puteți pune multe alimente. Funcția de blocare a butoanelor se adresează familiilor care au copii mici și care pot umbla pe la panoul de control. Aparatele cu panou touch au nevoie de această funcție deoarece puteți apăsa chiar din greșeală pe butoane.

Plusuri: arată foarte bine, e destul de fiabil, sistem de curățare interesant pentru cuptor, blocare butoane și altele.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool ACMK 6121/WH nu e acel model cu funcții foarte multe deoarece are cuptor pe gaz și nu electric. Mă refer la acele aragazuri mixte care pot fi de folos pentru cei care vor ceva diferit dar în același preț nu va fi la fel de mare, iar unele dotări sunt diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu