Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ACMT 5533 IX, aragaz cu timer digital

Aragazul Whirlpool ACMT 5533 IX e unul din segmentul premium deoarece are funcții speciale de încălzire, Duo Flexi Heater, curățare catalitică și sistem de curățare a ușii. Chiar dacă are o plită mult diferită față de cea clasică cu gaz, puteți găsi folosind vase mici sau chiar mari. Puteți lua în calcul varianta cu incorporabile deoarece sunt două aparate diferite și pot fi poziționate în două locuri diferite. Plus, că arată diferit și ocupă puțin spațiu deoarece se instalează pe și în mobilierul din bucătărie.

Alternativele sunt destul de multe deoarece acesta nu e un model accesibil și poate nu vreți să dați prea mult pe un aragaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ACMT 5533 IX, aragaz cu timer digital

Plita are finisaj din sticlă vitroceramică iar pe acesta se observă 2 arzătoare mici și 2 arzătoare normale. Cuptorul e și el electric iar volumul interior e de 60 litri. Dotările sale sunt următoarele și probabil că le recunoașteți de la alte aragazuri: grill, timer, iluminare cuptor și diverse funcții (autocurățare, convecție aer fierbinte, siguranță cuptor, curățare catalitică). Panoul de control e destul de bine realizat astfel că nu vă trebuiesc prea multe cunoștințe, în manualul său veți vedea că acest cuptor are 11 funcții.

Accesoriile incluse sunt următoarele: capac, tavă, grătar cuptor. Finisajul său dă un plus de eleganță aparatului și poate că se asortează excelent cu restul aparatelor. Ca și caracteristici speciale are: protecție copii (blocare butoane), funcție pizza, funcție pâine, funcție carne, funcție prăjituri. Chiar dacă are atâtea dotări, dimensiunile aparatului nu sunt afectate: 50 cm lățime, 60 cm adâncime și 85 cm înălțime.

Plusuri: are un design elegant, multe tehnologii și funcții, preț bun (comparativ cu incorporabile), ușor de folosit și fiabil.
Minusuri: cuptorul nu e foarte voluminos.

Whirlpool ACMT 5533 IX e atât de performant pentru că e complet electric și acest tip de aragaz reprezintă viitorul. Chiar dacă alimentarea cu gaz oferă un cost redus, funcțiile și tehnologiile sunt limitate. Plita putea fi pe gaz pentru un randament mai ridicat dar poate că nici nu vă prea place să frigeți mult. Plitele cu inducție mi se par cea mai bună alegere dacă discutăm despre plite electrice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu