≡ Meniu

Whirlpool ACMT 5533/WH, aragaz premium cu 11 funcții

Whirlpool ACMT 5533/WH e un aragaz electric pentru cei care nu vor să-și bată capul cu gazul ori cu buteliile. Un astfel de electrocasnic îl bagi în priză apeși pe buton și merge. Există câteva avantaje în alegerea unui astfel de aparat, și printre acestea se numără gătirea sănătoasă (fără arderi de gaze), siguranța în exploatare (nu există scurgeri de gaze) și eficiența (în gătire precum și energetică).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu multe funcții utile (curățare catalitică, funcție pizza, funcție pâine etc).
Cuptorul are la interior grill și iluminare pentru ca totul să poată fi văzut dacă e copt.
Printre accesorii se numără capacul, tava și grătarul cuptorului.
Plita vitroceramică e una cu 4 zone de gătit și se poate spune de aragaz că ține locul unei plite+cuptor incorporabile.
Greutatea aparatului nu e prea mare fiind de 44 kilograme, iar pe partea de ergonomie stă decent întrucât are picioare ajustabile.
Coacerea mâncării e una uniformă spre deosebire de modele pe gaz unde gazul poate veni rece și poate provoca ca diferite feluri de mâncare să nu se facă bine.

Whirlpool ACMT 5533/WH, aragaz premium cu 11 funcții

Pentru achiziția acestui model ar fi că aparatul are consum redus de curent, siguranță (pentru copii), capacitate mare (60 litri), multe funcții (11 pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare) și arzătoare de mare putere.
Din păcate nu are arzător wok. Acest tip de arzător e prezent doar pe plitele incorporabile pe gaz și ajută la prepararea mâncărurilor asiatice.
Din punctul meu de vedere lipsa rotisorului nu e un minus întrucât ar fi crescut mult prețul produsului și foarte puțini sunt aceia care folosesc așa ceva.

Deci, dacă vrei un electrocasnic premium pentru gătitul diferitelor feluri de mâncare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu e un model slim, dar are o lungime de 50 centimetri care te va ajuta să-l pui acolo unde dorești.
Grill-ul din interiorul cuptorului poate fi utilizat atunci când aveți poftă de ceva mai special, dar afară nu e vreme pentru gătit așa ceva. La acest grătar pot fi preparate inclusiv legume cum ar fi vinete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu