Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ACMT 6533/WH, aragaz electric cu 11 funcții

Aragazul Whirlpool ACMT 6533/WH e unul destul de interesant deoarece are tehnologie Duo Flexi Heater, funcții automate de gătire, SmartClean, panou de control touch, curățare rapidă a ușii și curățare catalitică. Plita oferă zone de gătit cu dimensiuni variabile, adică puteți folosi aceeași zonă pentru vase mici sau mari. Atât cu SmartClean cât și cu funcția de curățare catalitică puteți curăța cuptorului, doar că una se folosește de aburi și cealaltă absoarbe grăsimea. Ușa cuptorului poate fi demontată parțial pentru a ușura curățarea aragazului.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul și variantele mixte, adică cu plită pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ACMT 6533/WH, aragaz electric cu 11 funcții

Atât plita cât și cuptorul vin cu alimentare electrică astfel că renunțați la clasica alimentare pe gaz. Zone de gătit au putere variabilă, adică e în funcție de mărimea sa și puterea lor e cuprinsă într 1.2 kW și 2.3 kW. Eu consider că plita e suficient de puternică doar că nu veți avea același randament ca la una pe gaz. Cuptorul său de 60 de litri e dotat cu grill, autocurățare, timer, iluminare, siguranță, convecție aer fierbinte. În general, cuptoarele electrice sunt mult superioare deoarece oferă rezultate mai bune datorită funcțiilor automate dar și celor selectabile.

Designul e plăcut și vine cu un panou de control cu butoane clasice, timer digital, finisaj alb, plită vitroceramică fără capac, opțiune de protecție copii (blocare butoane). Spre deosebire de un aragaz cu alimentare pe gaz, acesta are un număr mare de funcții – 11. Are o lățime de 50 cm, deci cât cea a modelului mai vechi, iar cele care sunt mai mari oferă o plită generoasă pe care să puteți pune vase fără a le înghesui.

Plusuri: multe funcții și tehnologii, arată foarte bine, nu ocupă mult spațiu, plită puternică, preț decent etc.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Whirlpool ACMT 6533/WH nu e prea accesibil, dar nici nu poate fi comparat cu oricare alt model. Aragazurile electrice sunt puțin mai scumpe decât cele mixte, deoarece la acestea sunt incorporate ceva mai multe tehnologii. Cele mai bune plite sunt cele cu inducție datorită randamentului mai ridicat, adică timpul de fierbere e mai mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu