≡ Meniu

Whirlpool ACWT 5G311/IX, aragaz mixt argintiu

Whirlpool ACWT 5G311/IX e un aragaz mixt de dimensiuni normale adresat celora interesați de un aparat cu plită pe gaz (are 4 arzătoare) și cu cuptor electric. Plita dispune de aprindere electrică așa încât să nu trebuiască să vă folosiți de o brichetă pentru a aprinde aragazul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ic și unul care e foarte eficient întrucât are tehnologia Al 6-lea Simț. Din imaginea alăturată puteți vedea că acest model e unul argintiu și că are un ecran pe care sunt afișate informații legate de cuptor.

Whirlpool ACWT 5G311/IX, aragaz mixt argintiu

Cuptorul electric are și avantajele sale, adică coacere uniformă, nu are loc o ardere de gaze (care nu e sănătoasă) și are curățare hidrolitică.
E un aparat premium, iar acest lucru se vede nu doar din brand, ci și din materialele premium care se folosesc, adică inox și altele.
Aparatul e unul de dimensiuni normale, iar greutatea e una de 42 kilograme, ceea ce va face ca aparatul să fie ușor de montat și transportat.
Ca accesorii acest aparat are capac, tavă și grătar cuptor, deci nimic ieșit din comun.
Spre deosebire de alte aparate de genul acesta vine cu super cooking burner, adică cu un arzător premium de la Whirlpool care are coroană triplă pentru un gătit rapid. Puterea e de până în 3,25kW și e distribuită pe toată suprafața tigăii.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand de top, cuptorul electric, eficiența energetică (are clasa A) și că la plită are aprindere electrică.
Contra ar fi că nu are arzător wok. Nu e un minus prea mare deoarece mai mult ca sigur că nu o să aveți nevoie de așa ceva întrucât acest arzător e necesar mai mult preparării mâncărurilor asiatice.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate decent și care să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe lângă cele 11 funcții acest aparat are și grill (acesta te va ajuta să prepari mâncarea preferată atunci când afară nu e vreme de grătar).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu