≡ Meniu

Whirlpool ACWT 5G311/WH, aragaz cu al 6lea Simț

Aragazul Whirlpool ACWT 5G311/WH e unul cu un design special și are chiar un cuptor electric. Mai toate aragazurile noi de la producători experimentați, sunt mixte. Eu recomand modelele mite deoarece cuptorul mi se pare mult superior pentru că gătește mult mai bine și sunt prezente și funcții de gătit interesante. Aceste funcții pot să difere de la un model la altul și același lucru pot spune și despre dotări.

Acesta nu e un model scump, ci unul accesibil ținând cont de dotările sale. Dacă vă place modelul de jos, nu uitați de o hotă pentru el și e bine să fie pe alb cum e cea la pachet (economisiți destui de mulți bani). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ACWT 5G311/WH, aragaz cu al 6lea Simț

Nu putea fi foarte lat deoarece cuptorul are o capacitate de 60 litri și acesta poate afecta dimensiunile aparatului. Cu alte cuvinte, dacă ar fi fost un cuptor mare sau cu multe dotări, aragazul ar fi avut o lățime de 60 cm. Arzătoarele sale sunt cele clasice adică le puteți găsi și pe alte plite cu gaz și puterea lor maximă e cuprinsă între 1 și 3kW.

Cuptorul e dotat cu funcție de autocurățare, timer, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, siguranță etc. Are chiar și protecție pentru copii, adică cei mici nu pot apăsa anumite butoane în timpul funcționării. Această funcție de blocare a butoanelor e prezentă de mult timp la cuptoarele electrice incorporabile și e nevoie de ea la mai toate aparatele cu control digital. Accesoriile incluse sunt cele care le găsiți și la alte aragazuri.

Caracteristicile speciale sunt foarte importante deoarece reprezintă un plus pentru acel model de aragaz: clasa de energie A, sistem integrat de curățare hidrolitic, aer forțat și tehnologia Al 6-lea Simț. Nu prea am văzut aragazuri cu această tehnologie dar e bine-venită și poate fi observat pe panoul de control că e inscripționată.

Plusuri: timer destul de vizibil, cuptor electric, compact, design plăcut, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Whirlpool ACWT 5G311/WH nu putea fi prea accesibil deoarece e un model mixt cu funcții interesante. E un aparat fiabil care-l veți folosi mult timp și e bine să alegeți o hotă pe măsura sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu