≡ Meniu

Whirlpool ADG 201, mașină de spălat vase cu design incorporabil

Mașina de spălat Whirlpool ADG 201 e una care se incorporează iar secțiunea respectivă e menționată în manualul său, deci nu mai trebuie să măsurați voi partea interioară a aparatului. Ar fi bine ca mobilierul să fie comandat ulterior pentru ca să o instalați mai ușor și culoarea mobilierului ar putea fi pe alb dacă vreți să se asorteze. Acesta are o ușă albă dar există variante și care li se poate pune o bucată care are finisaj similar cu cel al mobilierului (pentru a se integra mai bine). Un set conține multe tipuri de vase dar la unele modele interiorul e flexibil deoarece coșurile sunt ceva mai interesante (pot fi ajustate).

dacă vi se pare prea scumpă ori că nu are o capacitate de spălare mare, atunci vă recomand una cu design clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADG 201, mașină de spălat vase cu design incorporabil

Capacitatea de spălare e de 10 seturi și cam atât spală și o mașină cu design clasic. Are clasă energetică A+, afișaj LED, control electronic și designul e complet incorporabil. Deci partea frontală e detașabilă pentru a pune un blat de mobilier sau ce doriți. E dotat cu indicator pentru clătire suplimentare, dotare care e destul de interesantă și folositoare. Consumul de energie e redus și asta și sugerează acea clasă de eficiență energetică. Cea mai bună clasă energetică o găsiți pe aparatele mai scumpe.

Accesoriile incluse sunt destul de puțin și sunt cele standard. La un așa preț chiar nici nu veți găsi ceva mai bun și care să se instaleze la fel.

Plusuri: arată bine, ușor de folosit, preț atractiv (datorită promoției), fiabilitate și spală foarte bine.
Minusuri: nu are multe tehnologii.

Whirlpool ADG 201 e recomandarea mea pentru cei ce-și doresc ceva diferit sau chiar un ajutor în plus. Puteți economisi timp cu acest aparat și se ocupă chiar și de uscarea vaselor. Poate fi cadoul ideal pentru iubită sau chiar un parat modern pentru o bucătărie complet echipată. Poate fi considerat ca fiind un aparat accesibil deoarece majoritatea modelelor costă peste 1000 de lei iar cele incorporabile, în general, nu le găsiți sub 1300 de lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu