≡ Meniu

Whirlpool ADG 301, mașină de spălat cu 10 seturi

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG 301 e o alegere inteligentă pentru acasă și e suficient de performantă pentru a spăla cam orice. O capacitate de 10 seturi presupune că poate spăla mult și chiar vasele pentru întreaga zi. Pentru cei care au o familie numeroasă, au nevoie de o mașină cu capacitate de 14 seturi. Depinde și de ce vă doriți, de spațiul de depozitare disponibil dar și de altele. La cele incorporabile puteți să o instalați ușor dacă aveți un mobilier deja pregătit cu secțiunea corespunzătoare (e menționată în manual).

Alternativele sunt variantele clasice deoarece modele incorporabile la fel de ieftine sunt destul de puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADG 301, mașină de spălat cu 10 seturi

Un set presupune multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare etc. Dar la multe mașini spațiul interior e flexibil, adică se pot pune și altele. Ideea e să nu fie foarte fragil ce vreți să spălați sau să fie prea mic. Oricum, unele aparate au accesorii care pot fi spălare în această mașină iar selectarea programului dorit se face ușor.

Panoul de control nu e chiar clasic și se poate observa din poza de sus. Se alege programul, unii parametrii și odată ce închideți ușa, programul de spălare va porni. La variantele clasice care pot fi puse doar sub blat, dacă doriți, panoul de control e vizibil tot timpul. Pentru cei care nu au mai avut o așa mașină, aceasta va și usca vasele pentru ca voi să le puneți imediat în dulap. Economisiți mult timp cu aceasta și e cea mai ușoară soluție. Nu oferă multe tipuri de coșuri, dar cel reglabil pe înălțime e destul de util.

Plusuri: are un consum redus de energie, spălă destul, ușor de folosit, design simplu.
Minusuri: nu prea am găsit.

În general, mașinile incorporabile au un design mai compact și nu pot spăla mult. Însă, Whirlpool ADG 301 are un preț foarte bun deoarece e la promoție și reducerea de preț e destul de mare. Mașinile de spălat clasice arată diferit, ocupă spațiu și pot fi mai ieftine, dar depinde de promoții. O excepție e la cea de sus, care costă la fel cât una clasică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu