Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ADG 321 IX, model semi-incorporabil pentru 10 seturi

Whirlpool ADG 321 IX e un electrocasnic de top pentru cei interesați să-și amenajeze o casă modernă. Pentru o bucătărie ca la carte recomand doar aparate incorporabile deoarece se integrează perfect în peisaj.
Modelul acesta parțial incorporabil e unul care poate spăla 10 seturi cu un consum minim de resurse.
Poate fi utilizat cu succes acasă sau în scopuri comerciale (la un restaurant), iar în ambele cazuri o să vă recuperați banii prin faptul că aveți vase mai curate și că nu trebuie să plătiți pe cineva să spele vasele (de multe ori angajații nici nu le spală bine).

Modelul ADG 321 IX vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu 6 programe și care are eficiența energetică A+.

Whirlpool ADG 321 IX, model semi-incorporabil pentru 10 seturi

Caracteristici și funcții

Lățimea aparatului e una de 45 centimetri, lucru care facilitează o montare exemplară. Restul dimensiunilor sunt 82x45x57 (ÎxLxA în cm) și cred că ar trebui să vă orientați să vedeți dacă se potrivește cu mobila actuală ori cu cea viitoare.
Printre programe se numără cel normal, intensiv bio (eco) și cel pentru pahare. E bine în funcție de ce spălați să alegeți programul specific pentru a face ca spălarea să fie eficientă. Programul intensiv e unul la 65 grade și se adresează celora interesați să spele vase foarte încărcate, iar pentru o spălare eco e cel de 50 grade care păstrează un nivel scăzut de energie și apă.
Pe partea de eficiență are clasa A la uscare, A la spălare și A+ la consum de curent (e un consum redus).
Dacă mașinile de spălat rufe au Fuzzy Logic unele de spălat vase au opțiunea de încărcare la jumătate tocmai pentru o economisire suplimentară.

Pro și contra

Motivele principale pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat ar fi că spală eficient multe vase și că se integrează perfect în mobila dvs.

Deci, dacă vrei un aparat care să-ți ușureze viața atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Capacitatea de 10 seturi e una decentă, dar dacă vrei ceva mai mare atunci îți recomand modelul Whirlpool WBC 3B1 B care poate spăla 13 seturi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu