Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ADG 422 IX, mașină de spălat vase cu tehnologie Al 6lea Simț

O mașină de spălat vase cu tehnologie 6th Sense are un consum mai mic decât multe alte modele, de aceea Whirlpool ADG 422 IX e cea mai eficientă soluție de pe piață. E o alegere parțial incorporabilă și se vede că are un panoul de control pe partea frontală a mașinii. Acel panou vine cu butoane senzitive, iar afișajul digital arată timpul rămas până la finalizare. Chiar dacă e puțin mai scumpă decât altele, arată mult mai bine, consumă destul de puține resurse și are diverse opțiuni pe panoul de control.

Multe alternative pot fi mai accesibile, dar e bine să țineți cont de capacitatea de spălare și consum. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADG 422 IX, mașină de spălat vase cu tehnologie Al 6lea Simț

Capacitatea de 10 seturi e destul de interesantă pentru aceste dimensiuni, deoarece majoritatea modelelor de 45 cm oferă doar 9 seturi. S-a putut introduce un set în plus pentru că coșurile sunt mai compacte. Clasa de eficiență energetică e A++ care e cea mai bună de pe piață și e pentru un consum anual de numai 211 kW. Programele de spălare sunt destul de numeroase și e bine că aveți din ce să alegeți.

Acest aparat poate spăla farfurii, tacâmuri, pahare și chiar accesoriile unor aparate. Ca și dotări, mașina are următoarele: trei nivele de temperatură, Al 6-lea Simț, indicator sare, indicator lichid de limpezire, protecție împotriva scurgerilor de apă (tehnologie numită Waterstop) și indicator luminos podea. Pe lângă coșul reglabil pe înălțime, acest model are și suport pentru pahare care poate fi destul de util dar nu cred că-l veți folosi prea des.

Plusuri: are un consum mic de energie, performanțe decente, fiabilitate ridicată, ușor de folosit,  numeroase programe și opțiuni.
Minusuri: nu sunt cu așa dotări.

Whirlpool ADG 422 IX poate fi cea mai bună alegere dacă vreți o soluție de la acest brand și cu capacitate de spălare suficient de mare. Acest tip de ajutor e necesar dacă nu vreți să mai pierdeți timp în bucătărie, ci vreți să stați mai mult cu cei dragi. Cu alte cuvinte, nu prea aș avea ce să-i reproșez iar raportul dotări/preț e foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu