≡ Meniu

Whirlpool ADG 555 IX, mașină semi-incorporabilă

Whirlpool ADG 555 IX e o mașină de spălat vase destul de bună și cu capacitate de 9 seturi. E una parțial sau semi incorporabilă, adică o puteți pune sub blat și e puțin mai scundă decât una clasică, dar nu cu mult. Poate fi considerată ca o investiție pe termen lung deoarece o veți folosi ori de câte ori gătiți și veți câștiga timp. Bineînțeles, acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor astfel că la final trebuie doar să puneți vasele și tacâmurile în dulap. Puteți insera și accesoriile aparatelor însă doar dacă aveți loc și voi trebuie să alegeți doar programul corespunzător nivelului de murdărie ori cantității de vase.

Ca și alternative veți găsi modele care nu sunt incorporabile iar pentru un buget mai mare, se poate alege un model complet incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADG 555 IX, mașină semi-incorporabilă

Capacitatea sa e de 9 seturi care e foarte bună după părerea mea pentru o familie, deoarece poate spăla cât pentru 8-9 persoane sau 4 persoane dacă luați în considerare 2 mese. Clasa de eficiență energetică e A+ iar consumul de energie e corespunzător – 222 kW pe an. Consumul de apă e irelevant deoarece ține de capacitatea mașinii de spălat și de programul ales. Aceasta are 6 programe de spălat și trebuie să știți că sunt cele standard (adică le găsiți și la alte modele). Pe panoul său de control are un display LED, control mecanic și destule funcții.

La capitolele opțiuni și programe are: intensiv, bio/eco, prespălare, express, amânare pornire și indicator sare. Chiar și accesoriile incluse sunt importante iar la acesta sunt coș reglabil pe înălțime, compartiment pentru sare și piciorușe ajustabile.

Dimensiunile sale sunt următoarele: 55 cm adâncime, 45 lățime și 82 cm înălțime. Nu e cu mult mai mică decât altele chiar dacă capacitatea de spălare e puțin diferită.

Plusuri: e ieftină, consum redus de energie, ușor de folosit, ocupă puțin spațiu, destule programe și funcții disponibile.
Minusuri: nu are un design modern.

Whirlpool ADG 555 IX e un aparat destul de mare chiar dacă e mai mic decât multe alte modele. În general, dimensiunile aparatului țin și de cât poate spăla .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu