≡ Meniu

Whirlpool ADG 6500 A++, mașină cu 6th Sence

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG 6500 A++ e una incorporabilă și cu tehnologie al 6lea Simț. Așa se numește tehnologia care face mai eficient acest aparat și poate fi găsită și la altele. Alte branduri oferă tehnologii similare însă nu pe mașinile ieftine, ci pe cele ceva mai scumpe. Aș putea spune că mașinile incorporabile oferă performanțe similare cu cele ale modelelor clasice. Arată destul de bine și panoul de control e poziționat diferit dar și arată diferit. Selectarea programului și unor opțiuni e destul de simplă.

Alternative sunt mașinile parțial incorporabile și mașinile fără incorporare. Nu există alte aparate care să înlocuiască acest tip și puteți spăla chiar și accesoriile unor aparate sau chiar pahare (dacă există un program corespunzător). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADG 6500 A++, mașină cu 6th Sence

Capacitatea sa e una de 13 seturi și e aproape cea mai mare de pe piață. Clasa de eficiență energetică e A++ care sugerează că aparatul are un consum corespunzător sau chiar mic. Programele de spălare sunt multe: intensiv, bio/eco, prespălare, expres și altele. E dotat cu ecran LED, control mecanic, opțiune de încărcare la jumătate și se poate selecta temperatura după bunul plac. Se poate alege una dintre cele trei trepte de nivele de temperatură, în funcție de preferințe.

Se poate alege când să pornească mașina de deoarece are programare întârziată (poate fi aleasă ușor). Are indicator de sare și pentru finalizare program. Sunt funcții destul de utile care ar trebuie să fie standard (sunt destul de utile). Consumul de energie pe ciclu de spălare e de 0.92 kW care e foarte redus, iar cel de apă e irelevant. Dimensiunile sale sunt importante la instalare și vă interesează dimensiunile nișei.

Plusuri: nivel destul de redus de zgomot, destule programe de spălare, 6th Sence, design plăcut și control electronic.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Whirlpool ADG 6500 A++ e un electrocasnic destul de mare însă nu poate ocupa mult spațiu deoarece poate fi incorporat sub blat, dacă actualul mobilier nu vă permite, atunci puteți face un corp special pentru acesta. Cu siguranță, nu e un model ieftin și aveți nevoie de un buget generos pentru a-l achiziționa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu