Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ADP 201 WH, mașină de spălat cu 10 seturi

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP 201 WH e una dintre cele mai apreciate modele de la acest brand și care merită încercat deoarece spală și uscă decent. Acesta e o variantă pe alb, dar pot exista alte modele pe argintiu, iar dacă nu vă interesează brandul, veți putea alege și pe negru. Oricum, un model performant nu poate fi chiar accesibili, iar raportul performanțe/preț e foarte bun la acest model. Ținând cont că acest aparat e la promoție, merită să profitați de ea și veți economisi niște bani.

Panoul de control e destul de simplu, astfel că îl veți folosi cu ușurință și nu e nevoie să dețineți prea multe informații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool ADP 201 WH, mașină de spălat cu 10 seturi

Acest tip de mașină se adresează unei familii mai numeroase deoarece poate spăla vase, pahare și tacâmuri cât pentru 10 persoane. Bineînțeles, puteți spăla toate cele anterior menționate pentru întreaga zi. Consumul de energie e foarte redus de aceea are și o clasă de eficiență energetică A+. În total, acest model vine cu 5 programe de spălare care se aleg în funcție de gradul de murdărie de pe vase/tacâmuri/pahare.

Ca și tehnologii, acesta nu impresionează prea mult dar are esențialul – AquaControl. Protecția împotriva inundațiilor e foarte importantă la toate aparatele de spălat. Temperatura poate fi aleasă în funcție de necesități și sunt disponibile trei trepte.

Accesoriile incluse sunt următoarele: suport pentru pahare și coș reglabil pe înălțime. În funcție de alegere, alte modele pot avea mai multe accesorii ori interiorul e mai flexibil cu ajutorul unor coșuri mai speciale.

Plusuri: are capacitate de spălare suficient de generoasă, consum redus de resurse, programe suficiente, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Whirlpool ADP 201 WH e genul de aparat care trebuie instalat în bucătărie și poate fi pusă sub blat. Mai sunt cele compacte care pot fi incorporate și nu veți pierde spațiu în bucătărie. Nu ocupă mult spațiu chiar și dacă o puneți lângă mobilier deoarece are o lățime de 45 cm. Cam toate modelele sunt înguste și nu are sens să alegeți un model cu capacitate mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu