≡ Meniu

Whirlpool AKM 528 AE, plită crem cu aspect rustic

Whirlpool AKM 528 AE e o plită cu estetică rustică și panoul de comandă situat frontal. Arzătoarele sunt unele pe gaz, iar aprindere electrică e una integrată în buton. E un aparat sigur deoarece are supape de siguranță împotriva unor eventuale scurgeri de gaz.
Se adresează celora interesați să-și amenajeze o bucătărie modernă care să arate ca în povești. Nu oricine are gustul rafinat așa încât să aleagă o plită cu un astfel de stil și alegând un model rustic o să intrați în clubul select al persoanelor sofisticate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 la nivel mondial când vine vorba de producția de electrocasnice. Cum arată poate fi văzut din imaginea alăturată. Poți vedea că nu are arzător Wok, iar dacă vrei ceva cu această dotare atunci îți recomand modelul Gorenje GW65CLI ori Hotpoint-Ariston PC640 T OW, însă acestea nu sunt prea rustice.

Whirlpool AKM 528 AE, plită crem cu aspect rustic

Poziționarea frontală a butoanelor ajută foarte mult întrucât cei cu mâini scurte ajung greu dacă butoanele sunt puse pe lateral. Are doar 4 butoane, iar acest lucru presupune că aparatul are aprinderea electrică integrate în aceste butoane, nemaifiind nevoie de un buton separat pentru realizarea aprinderii.
Dimensiunile sunt unele normale, adică 4x59x52, iar cele de nișă sunt 2x56x48. Va trebui să aveți grijă unde amplasați acest aparat întrucât va trebui să fie cât mai aproape de priză, având un cablu de 0,85 m.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are integrate caracteristici moderne, aspectul tradițional/rustic, fiabilitatea bună, că vine de la un brand bun, utilizarea simplă, că e incorporabilă și posibilitatea extinderii garanției.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic incorporabil de tip plită atunci modelul acesta ar fi foarte bun.
În cazul în care nu te-ai gândit la un cuptor atunci îți recomand modelul Whirlpool AKP 288/JA pentru că e unul incorporabil rustic de culoare crem.
Dacă optați pentru varianta cuptor+plită rustice atunci ar fi bine să luați și o hotă rustică. În acest fel o să aveți o bucătărie într-un stil aparte care vă va crea o stare de bine și va impresiona musafirii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu