≡ Meniu

Whirlpool AKP 235/IX/05, cuptor electric foarte ieftin de 52 litri

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05 e unul din segmentul inferior și nici nu putea fi altfel la un așa preț. Există pachete promo cu care veți putea economisi niște bani deoarece vin cu reduceri de prețuri. Din păcate, nu puteți alege modelul preferat ci acele pachete sunt doar cu anumite modele. Înainte de a achiziționa un aparat, asigurați-vă că nu există unul mai performant sau mai dotat în același buget. Personal, eu alge modele performante dar nu cele mai performante, deoarece unele dotări nu sunt chiar așa de uite.

Mâncarea e gătită mai bine cu un cuptor electric și funcțiile fac diferența. Dacă vreți rezultate mai bune, vă recomand modelele mai scumpe însă nu toate au un preț justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 235/IX/05, cuptor electric foarte ieftin de 52 litri

Acest cuptor e alimentat electric și astfel va găti diferit față de unul pe gaz. Nu se mai fabrică cuptoare pe gaz deoarece nu mi se par la fel de eficiente (nu încălzesc uniform). Clasa energetică e A sugerează că are un consum redus de energie. E dotat cu control mecanic, timer, 6 funcții și ventilator. Un model pe gaz are foarte puține funcții și nu are nici acel ventilator.

Funcțiile sale sunt următoarele: iluminare interioară, funcție decongelare, blocare acces copii și dospire. Dacă nu ați știut, cuptoarele pot fi folosit chiar și pentru a coace pâine. Accesoriile incluse sunt grătarul combi și tava de coacere. La instalare trebuie să luați în considerare dimensiunile nișei deoarece trebuie să tăiați o secțiuni din mobilier, dacă nu o aveți deja ori se poate construi un corp special pentru acesta (se pot pune chiar două cuptoare suprapuse).

Plusuri: preț atractiv, destule funcții utile, arată bine, e fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKP 235/IX/05 e un aparat mare care nu ocupă mult spațiu în bucătărie deoarece se incorporează. Dacă ați alege un aragaz, trebuie să aveți spațiu pentru a-l pune. Alături de un așa aparat, e nevoie și de o plită incorporabilă care poate fi fie pe gaz, fie electrică. În funcție de buget, puteți lua o plită mai deosebită sau una clasică (e bine să aibă aprindere la o mână, dacă alegeți una pe gaz).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu