≡ Meniu

Whirlpool AKP 255 NA, cuptor negru Retro de 53 litri

Whirlpool AKP 255 NA e un cuptor ceva mai ieftin decât restul deoarece are un volum modest și performanțe corespunzătoare. Chiar nu văd ce ar putea oferi în plus un model care costă dublu. Ideea e că mai trebuie achiziționată și o plită incorporabilă, însă alegerea ei va fi dificilă deoarece modele care să se asorteze cu acesta sunt puține (în special pe culoarea antracit). Când alegeți o plită nu trebuie să țineți cont de brand dar în acest caz e recomandat pentru ca bucătăria să arate mai bine. Mă gândesc că și restul aparatelor sunt cu același design. Hota trebuie să fie una de tip șemineu adică ea se montează pe perete.

Dacă acest cuptor nu vă e pe plat, puteți opta pentru unul cu design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 255 NA, cuptor negru Retro de 53 litri

Volumul acestui model e de 53 de litri care e cel mai mic de pe piață. Clasa de eficiență energetică e foarte bună deoarece consumul e redus – A. Oricum, aceste aparate nu impresionează neapărat prin consum redus ci și prin performanțe și dotări multiple. Cuptorul are control mecanic, timer, 9 funcții, geam cu 3 straturi.

Consumul de energie e de circa 0.84 kWh însă poate varia în funcție de funcțiile ales ori programul de gătit ales. Funcțiile sale sunt numeroase dar nu le voi enumera deoarece le știți deja de la alte cuptoare recent lansate, dar are o funcție denumită Smart Clean, care vă ajută să curățați mai ușor interiorul său.

Plusuri: are un design deosebit, multe funcții, preț atractiv, ventilator și geam cu 3 straturi.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKP 255 NA e o alegere destul de accesibilă deoarece mai toate cuptoarele au un preț peste 1000 lei. Cam atât costă și o plită, deci bugetul vostru trebuie să fie destul de mare. Pentru o întreagă bucătărie, aveți nevoie și de alte aparate: frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat rufe/vase, hotă etc. Nu trebuie să fie toate de la același brand însă e bine să fie cu un design asemănător ori măcar culoarea să fie apropiată. Nu cred că ați opta pentru o plită electrică deoarece aceea are un finisaj negru/lucios dar și tehnologii moderne (butoane senzitive).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu