≡ Meniu

Whirlpool AKP 288 AE, cuptor cu design rustic pe culoarea Avena

Cuptorul rustic Whirlpool AKP 288 AE e unul dintre puținele variante disponibile pe piață care oferă un finisaj mai special. Din poza de jos se poate observa că are un timer mecanic, butoane clasice și linii deosebite. Doar la cuptoarele vechi ați mai văzut așa ceva, doar că acesta e un aparat modern din punct de vedere al construcției și bine dotat. Nu se poate compara cu un cuptor cu design modern dar în același preț se poate lua unul cu mai multe funcții ori cu panou de control digital.

Nu cred că avea sens comparația deoarece aparatele le alegeți în funcție de mobilierul actual și de stilul ales. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 288 AE, cuptor cu design rustic pe culoarea Avena

Nu se mai fabrică modele cu gaz, ci doar electrice. La fel ca și la plitele pe gaz, modelele electrice devin tot mai populare deoarece sunt mai accesibile (diferența de preț e nesemnificativă) și dotările/funcțiile sunt pe măsură. Un cuptor pe gaz nu gătește uniform deoarece nu are ventilator ori alte tehnologii de încălzire. Cuptorul cu volum de 65 de litri are control mecanic, timer clasic, 9 funcții, geam cu 3 straturi și altele. Cuptoarele cu design modern pot avea ceva mai multe funcții datorită panoului digital, dar performanțele sale sunt ceva mai importante decât funcțiile sale.

Dintre funcțiile sale, acest model prezintă: iluminare interioară, ușă rece, decongelare și alte funcții speciale (Smart Clean și grill rabatabil). Chiar dacă nu are multe accesorii ori pe cele mai utile, se poate achiziționa ulterior. Consumul de energie e de circa 0.87 kW/h care e relativ același la mai toate cuptoarele. La instalare trebuie să țineți cont dimensiunile nișei care sunt menționate pentru instalare în manual.

Plusuri: design plăcut, voluminos, consum mic de energie, gătește uniform, curățare ușoară, geam cu multe straturi.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool AKP 288 AE poate fi folosit cu ușurință de oricine deoarece în jurul butoanelor sunt pictograme care pot fi de folos. Un pachet promo are inclus și o plită incorporabilă iar reducerea e consistentă. Modelele cu design rustic sunt mai rare, de aceea prețurile sunt relativ aceleași ca la modelele premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu