≡ Meniu

Whirlpool AKP 738 NB, cuptor incorporabil cu consum redus

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 738 NB e o alegere foarte bună pentru cei care vor eleganță dar și funcționalitate în bucătărie. E nevoie de o plită incorporabilă care să arată cam la fel, adică să aibă un finisaj lucios pe negru. Puteți alege între o plită pe gaz sau una electrică. Dacă tot optați pentru una electrică, măcar să fie cu inducție deoarece randamentul e foarte mare. Un cuptor de ultimă generație poate costa de 2-3 ori mai mult dar eu consider că nu merită să dați mai mult de 2000 de lei pe un așa aparat, deoarece în 2000 de lei oferă cam ce e mai util.

Alternativele sunt următoarele: cuptoare mult mai performante de la acest brand sau cele pe alte culori. Nu găsesc motive pentru a alege alt brand deoarece acesta oferă multe soluții fiabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 738 NB, cuptor incorporabil cu consum redus

Pe partea de specificații are alimentare electrică, volum de 60 litri, clasa A și control mecanic. Cele cu control digital au un ecran LED generos cu butoane diferite. La acesta sunt prezente 5 funcții care sunt standard.

Funcțiile și programele sunt următoarele: autocurățare, iluminare interioară, convecție aer fierbinte și două funcții speciale (Smart Clean și Turbo grill). În pachet sunt incluse următoarele: două tăvi de coacere și grătarul. Consumul de energie e undeva la 0.85 kW/h și e normal să fie așa deoarece are clasă A la consumul de energie. Culoarea neagră se asortează cu orice și chiar și inoxul. Pentru instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei și nu cele ale părții frontale (pentru o incorporare mai bună). Plitele se instalează foarte ușor și acolo nu e nevoie de prea multe cunoștințe.

Plusuri: are un volum satisfăcător, consum redus, arată destul de bine, suficiente funcții și preț atractiv.
Minusuri: nu are multe dotări speciale.

Whirlpool AKP 738 NB putea fi și mai ieftin dar are acele funcții speciale care le-am menționat anterior. Un pachet promo cuptor+plită ar fi de folos pentru cei care vor să câștige sau să economisească ceva bani. Din păcate, acele pachete promo nu oferă plitele sau cuptoarele doriți ci doar niște modele alese de magazin ori producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu