≡ Meniu

Whirlpool AKP 738 WH, cuptor incorporabil cu Smart Clean

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 738 WH e unul cu volum de 60 litri, control mecanic, finisaj pe alb, Smart Clean și multe altele. Acesta mi se pare destul de fiabil și e nevoie de o plită alături de acesta. Cuptorul acesta e mult peste cel al unui aragaz deoarece încălzește mai bine, are acele dotări speciale și volumul e superior. Poate că nu oricine și-l permite, dar în mare parte, prețul e justificat. Designul e destul de modern chiar și fără un control de tip electronic (are control mecanic cu butoane de tip push-up).

Nu e chiar accesibil și s-ar putea ca în acest preț puteți lua cuptoare ceva mai diferite dar care arată diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 738 WH, cuptor incorporabil cu Smart Clean

Caracteristicile tehnice sunt următoare: alimentare electrică, clasă A, capacitate de 60 litri, control mecanic și altele. În total, are 5 funcții dar sunt cele standard. Unele cuptoare oferă chiar mai multe, iar dacă vă interesează funcții și programele acestui cuptor sunt: autocurățare, iluminare interioară, convecție aer fierbinte și alte funcții (Smart Clean și Turbo grill).

Accesoriile incluse sunt următoare: două tăvi de coacere și grătar. Consumul de energie e undeva la 0.85 kW/h și mi se pare acceptabil pentru un așa aparat. Dimensiunile nișei sunt cele care vă interesează la instalare iar dacă nu aveți unde să-l puneți, vă recomand să realizați un corp special pentru instalare. Așa ar fi mai simplu, iar plita poate fi instalată cam oriunde, doar că e mai mare decât cele ale aragazurilor.

Plusuri: are un consum de energie redus, arată foarte bine, ușor de folosit, fiabil etc.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Whirlpool AKP 738 WH e o variantă destul de elegantă și care merită încercată în special că are funcție de autocurățare așa de bună. La altele curățarea se face diferit (piroliză sau alte funcții similare). Oricum, dacă e să luăm în calcul o plită altă pentru acesta, bugetul votru trebuie să fie mare. Eu aș opta ca ambele aparate să fie pe alb iar brandul nu are mare importanță. Un minus care poate nu l-am menționat ar fi lipsa unor ghidaje dar ele pot fi luate ulterior dacă cuptorul nu le are.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu