≡ Meniu

Whirlpool AKP 742 IX, model multifuncțional cu 8 funcții

Whirlpool AKP 742 IX e un cuptor electric cu clasa de eficiență energetică A. În ziua de azi cei care se mută la casă nou ori decid să-și reamenajeze bucătăria aleg modele incorporabile datorită eficienței în gătit și aspectului. Astfel, acest AKP 742 IX e un model care e perfect pentru acasă, dar și bucătăria unui local mic. Acest ultim lucru e datorat în principal faptului că are o capacitate de 65 litri.

Acest cuptor e unul care e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 la nivel mondial la capitolul realizare electrocasnice. Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil și din imaginea de alături.

Whirlpool AKP 742 IX, model multifuncțional cu 8 funcții

Pe partea de caracteristici se laudă cu volumul mare de 65 litri, cu numărul mare de funcții și vopseaua de calitate (inox pe care nu se vede amprenta).
Alimentarea electrică e un mare plus și să vă explic de ce: în comparație cu modelele pe gaz nu au loc arderi de gaze, nu sunt mirosuri, coacerea se realizează uniform și nu există riscul să lăsați gazul pornit. Evident că mâncarea preparată într-un astfel de cuptor e mai sănătoasă.
Pentru alimentarea sa la curent vă puteți folosi de cablul de 1,2 metri, iar dacă aveți nevoie de mai mult atunci puteți conecta un prelungitor.

Pro achiziția ar fi că poate prepara diferite feluri de mâncăruri, consumul mic de curent, greutatea redusă (34 kg) și ușurința în utilizare. Cel mai important lucru la aparatele moderne e consumul de curent deoarece în ziua de azi totul e conectat la priză. Modelul acesta având un consum de 0,85 kWh se clasează în clasa A ceea ce e foarte bine. Dacă te interesează o fiabilitate mai mare atunci o poți avea mărind garanția la mai mult prin intermediul serviciului garanția plus de aici.
Contra ar fi că nu are control touch.

Deci, dacă ești interesat de un cuptor ok din toate punctele de vedere atunci îți recomand acest model. O să vezi că nu te va lăsa baltă atunci când vei avea mai mare nevoie de el, iar dacă vrei să faci o cantitate mare de mâncare atunci o poți face mulțumită volumului mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu